Running Scared
4,4

KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

3 Aralık 2008 tarihinde eklendi
yaw bu filme soylenebilecek ne varki konusuyla oyunculariyla gorselligiylee superr birsey aradiginiz hersey var duragan bir sahnesi yok sadece film bitiminde var :D daha ne olsun 10/10 ilk kez bir filme 10 verdim :)))siddetle tavsiye ediyorum
Ilknur K
Ilknur K

3 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
En az köstebek kadar harika bir film. Küçük bir çocuk nasıl büyük bir işler açıyor kendisi bile inanamadı. Çok anlamlı bir film bence. içindeki mesajı yaşamayan bilemez...
tayyyar
tayyyar

5 Ocak 2007 tarihinde eklendi
kardeşim bu filmdir işte derim gizli ajanlık ta son nokta pompalı tüfekler patıcak filmin ilk sahnesinden itibaren insanı oturduğu yere yapıştırıyo bence mükemmel olmuş paul walker da güzelin ötesinde bir oyunculukla bunu taçlandırmış diyorum tekrar tekrar izlenilmesini şiddetle tavsiye ediyorum
:-)))
sevgikuşu
sevgikuşu

5 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
bence çok güzel bir yapım olmuş görüntü süper olmuş insan heyecenla nefes almadan izliyor.konusu güzel ama tek kusur kaba konuşmalar onun dışında güzel bir film eğer kan görmeye dayanan biriyseniz izleyin derim yoksa bakmasınlar
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

22 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Ülkemizde bu film niye beyazperde ye uğramadab doğrudan DVD si çıktı diye insan düşünmeden edemiyor...Harikülade bir kurgu ve senaryosu var,bu güne kadar seyrettğiniz tüm aksiyon-gerilimleri unutun...Cameron Bright yeni yükselen çocuk yıldız yolunda,eminn adımlarla ilerliyor diye düşünüyorum.Karel Roden yine her göründüğü sahnede rol çalmayı başarıyor,Vera Farmiga’yı 'The Departed' (Köstebek)den önce birde görmeliydiniz!
elvuim
elvuim

18 Nisan 2007 tarihinde eklendi
mukemmel bı fılm bu fılmı ızledıkten sonra asla cocuk falan ıstemıorum bı cocuk bu kadar mı ıslerı karıstırır ya:)bı de bı sılah bu kadar bı el deıstırır sonunda kesınlıkle ıcınızı ısıtıcak bı fılm
valendom
valendom

6 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Uzun bir süredir bu kadar keyifle bu kadar sinemasal etkisi olan bir film izlemedim desem yeridir.Sanırım bu Paul Walker a olan hayranlığımdan geliyor ama,diğer taraftada eminm ki benim gibi beğenen diğer bütün arkadaşlar bu filme iyi puan verirken aslında hakkını vermişlerdir.Ama sanırım mükemmel diyecek kadar iyi bir filmdi.Gerek karakterler gerekse kurgu ve görüntüler.Böyle filmlerin daha sık olması dileğiyle....
dr-
dr-

23 Ocak 2008 tarihinde eklendi
harika 10/10..paul walker bu filme çok yakışmış..izlemenizi kesinlikle tavsiye ederim..
deepred29
deepred29

29 Nisan 2009 tarihinde eklendi
İzlediğim aksiyon filmlerinin arasında en iyilerinden biri diyebilirim. Çok etkileyici sahnelere ve sürükleyici bir çekime sahip. Lost dizisinin Julieti de küçük ama çok farklı bir rolde sizleri bekliyor.
teenyoung
teenyoung

24 Mart 2007 tarihinde eklendi
Gerçekten 10/10 Verilcek Bir Film Daha Dün Akşam İzledim Hala Etkisindeyim Olay Kurgusu,
Kadro Mükemmel Aksiyon Ve Gerilim Yüklü Muhteşem Film Paul Walker Da 10 Numara O küçük Çocuğun Soğukkanlılığıda cabası
onurhagi
onurhagi

6 Nisan 2007 tarihinde eklendi
nefesım tutularak ızledım bır an bıle aksıyon eksık kalmıyor mukemmel bır fılm ozelllıkle paul walker ınanılmaz bır rol sergılemıs oyuncu olmak ıstıyenler kesınlıkle ızlemelı bu performansı.....10/10
pwrgrc
pwrgrc

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

2 Şubat 2008 tarihinde eklendi
film çok güzel. film izlerken şaşırmayı sevenlere tavsiye ediyorum
recepgulec86
recepgulec86

20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
işte gerçek bir aksiyon. temponun bir an bile durmadığı bir film. mutlaka izleyin...

gerçi filmde çok fazla küfür var ama :)
-312-
-312-

3 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Paul Walker niye Fast and Furious’dan ayrıldı diyodum. Bu film içinse iyki ayrılmış müthiş bir film. Paul Walker Kaliteli bir aktör olduğunu iyice gösterdi bana bu filmde. Senaryo süper. Komedi, Aksiyon, Dramgibi konular çok güzel işlenmiş. Kesinlikle izlenmeli.
cagatay22
cagatay22

24 Şubat 2007 tarihinde eklendi
harika süper mükemmel kesinlikle izleyin.paul walker mükemmel oyunculuk çıkarmıs hikaye süper şekilde sürükleyici.10 üzerınde 10 verıyorum kaçırmayın hemen alın ve izleyın