Running Scared
4,4

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

22 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Ülkemizde bu film niye beyazperde ye uğramadab doğrudan DVD si çıktı diye insan düşünmeden edemiyor...Harikülade bir kurgu ve senaryosu var,bu güne kadar seyrettğiniz tüm aksiyon-gerilimleri unutun...Cameron Bright yeni yükselen çocuk yıldız yolunda,eminn adımlarla ilerliyor diye düşünüyorum.Karel Roden yine her göründüğü sahnede rol çalmayı başarıyor,Vera Farmiga’yı 'The Departed' (Köstebek)den önce birde görmeliydiniz!
rudeonerudeone
rudeonerudeone

16 Haziran 2008 tarihinde eklendi
harika ve kaliteli bir aksiyon diye buna derim.çekimler mükemmel,kamera açıları olsun renk kullanımları olsun filmin içine sokuyor izleyiciyi.paul walker belki de kariyerinin en etkileyici performanslarından birini sergiliyor,diğer oyuncular da başarılı.basit gibi görünen bir problemin nerelere gelebileceğini gösteriyor bize running scared,imkanınız olursa izlemenizi tavsiye ederim,iki saatlik süre gerçekten çok çabuk geçiyor.filmin özeti belki de tommynin babasının sözlerinde gizli:kimse kimseyi tanımaz.izledikten sonra hak veriyorsunuz.
jamesbond-2
jamesbond-2

1 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Soluksuz izlenecek türden aksiyon olmuş 1 saniye bile sıkılmıyorsunuz çok kaliteli bir yapıt türkiyede vizyonada neden girmemiş anlaşılabilir değil yani.Aksiyon severlere mutlaka tavsiye ederim.9/10
beck31
beck31

18 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Detaylarıyla güzelleşen bir başka aksiyon filmi Running Scared.Çok başarılı geçişleri,kurgusu var ve oldukça sürükleyici.7.5/10
Ilknur K
Ilknur K

3 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
En az köstebek kadar harika bir film. Küçük bir çocuk nasıl büyük bir işler açıyor kendisi bile inanamadı. Çok anlamlı bir film bence. içindeki mesajı yaşamayan bilemez...
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

10 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Filmin sert bir üslubu var,dolayısıyla bu bazı seyircileri rahatsız edebilir.Ama beni etmedi nedense.Bunun dışında kanımca çok iyi değil ama iyi bir aksiyon diyebilirim ’’Running Scared’’ için.Wayne Kramer ’’The Cooler’’dan sonra bu filminde de beklediği gişe başarısına ulaşamadı.Bu da onun için ayrı bir şanssızlık olsa gerek.
odinhan
odinhan

17 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Son zamanların en komplike filmi bence;dram-gerilim-aksiyon-döngüsel senaryo-harika çekim teknikleri-süpriz son ve daha neler neler...Sıkı bir aksiyon filmi izlemek isteyen herkesi memnun edecek kalitede bir yapım olmuş.Bir kaç negatif yorum filmdeki argo uslup hakkında kullanılmış,yanlış filmi mi izledik bilemiyorum mafya çatışmasının,uyuşturcunun hatta sapık bir çiftin olduğu filmden bahsediyoruz izin verinde argo ve sert usluplar da olsun bu filmde...
Chev
Chev

1 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Harika bir filmdi..Son saniyesine kadar keyif alabileceğiniz bir yapım..İzlenmesi gerekenlerden..
Demirtas
Demirtas

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Herkesin kişisel tercihine sonsuz saygı duyuyorum. Elbetteki herkes aynı şeyi beğenmeyecek. Ancak beğeniler genelleşince ve ben o genellemenin içersine giremediğimde kendimden şüphe ediyorum açıkçası. Bu film hakkında pek bilgim yoktu. Beyazperde.com sayesinde film hakkında bilgim oldu. Gerçi filmin sayfasında konusu dahi yazmıyordu. Sinekritiğide yoktu ve ben sadece üye yorumlarından yola çıkarak film hakkında bilgilenmeye çalıştım. Üye yorumlarının çok büyük bir bölümü olumlu yönde ve övgü dolu olunca filmi alıp seyretmek istedim. Ama yanılgıya düştüğümü görünce iş işten geçmişti. Film siteden 8.9 puan almış. Buna pek akıl erdiremedim. Bu puanı alamayan onca süper film varken bu filmin bu puanı alması beni şaşkınlığa itiyor.Filme gelince doğrusu bana göre son derece vasat bir aksiyon filmi. Bilgisayar oyunlarını anımsatan çekim teknikleri gerçekten hoş duruyor ama sadece o kadar. Film konu olarak, senaryo ve kurgu olarak vasatı aşmıyor. Boş zamanınızda izleyin diyeceğim ama o boş zamanınızı bile değerlendirebileceğiniz çok daha iyi filmler vardır.
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

3 Aralık 2008 tarihinde eklendi
yaw bu filme soylenebilecek ne varki konusuyla oyunculariyla gorselligiylee superr birsey aradiginiz hersey var duragan bir sahnesi yok sadece film bitiminde var :D daha ne olsun 10/10 ilk kez bir filme 10 verdim :)))siddetle tavsiye ediyorum
ozzy-badd
ozzy-badd

24 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Sahne geçişleri , kamera açıları , kurgusu , konu bütünlüğü , sürükleyiciliği , aksiyon sahneleri ve oyuncu performansları çok çok iyi olan , kusursuza yakın bir aksiyon filmi .
Şiddetle tavsiye ederim - film durmuyor :) .
10/9 .
volkanick
volkanick

8 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
muhteşem bi macera...aksiyon...dram...üstelik şehrin içinde geçen bi yol hikayesi havasında...bi mafya filmi olrak da nitelendirilebilir...kısacası çok yönlü bir film...daha da önemlisi bütün bunların altından başarıyla kalkmayı başarmış bir film...paul walker ın geleceğin önemli yıldızlarından biri olacağı kesin...10/9,5
karizmatik062915
karizmatik062915

20 Eylül 2008 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim en iyi film herşeyiyle 10 numara film kesinlikle izleyin bu filmi izlemeyen sinemasever kalmasın
atakanozruh
atakanozruh

12 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Süper kamera çekimleri, düşmeyen temposu, sağlam aksiyonu ve senaryosuyla soluksuz izlenecek bir film. Paul Walker rolüne çok yakışmış. Running Scared, kesinlikle türünün son zamanlardaki en iyi örneklerinden biri.
AstalaVista
AstalaVista