Milyonluk Bebek
4,3

birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

3 Mart 2009 tarihinde eklendi
abartmaya gerek yok sadece ii bir fiLm...
full-tilt
full-tilt

10 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Babalar oynamış. daha ne olsun. süper film olmuş
denge5
denge5

8 Ocak 2009 tarihinde eklendi
eastwood gerçekten sinema için bulunmaz bir nimet. önce oyunculuğu ile westerni bana sevdirdi(sergio leone eline sağlık spagetti western çok güzel olmuştu), şimdi yönetmenliği ile hayran bıraktırıyor kendine. bir hikaye ancak bu kadar güzel anlatılır bu filmde morgan framan ve swank oscar aldılar ama kameranın arkasında eastwood var! oyunculuklar mükemmel, hikaye anlatımı kusursuz müthiş bir film 10/10.
gizlibahce-2
gizlibahce-2

7 Ocak 2009 tarihinde eklendi
burleks.. yorumların eğlenceli ama şunu göz ardı etme ki, farklı olmak ve farklı görünmek iki ayrı şeydir
serhatisci61
serhatisci61

3 Aralık 2008 tarihinde eklendi
çok etkilendiğim bir filmdi film heryönüyle insanı sarıyor içine çekiyor.her saniyesi değerli bir film..9
emossss

bir anlam bulamadım
semahos
semahos

5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Mükemmel bir film. Aldığı tüm oscarları sonuna kadar haketti bence. evde dvd si var zaman buldukca izliyorum, Hilary Swanka diyecek söz yok çok iyi bir oyuncu. Clint Eastwood çok iyi oynadı filmde, filmi çok iyi yönetti.
akif-selduz
akif-selduz

10 Eylül 2008 tarihinde eklendi
film çok güzel her anını kaçırmadan izlettiren bi yapım kesinlikle izleyin..
natural-disaster
natural-disaster

26 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
oldukça etkileyiciydi
maviboran06
maviboran06

1 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
ertan -
geç farkettiğime üzüldüğüm bir yapım olumsuz eleştirilere katılmıyorum.etkileyici bir dram tavsiye ederim notum 9/10
metalstein
metalstein

24 Haziran 2008 tarihinde eklendi
çok güzel film ve bu kadar oscar almış bir filmi anca izlediğim için de kendime kızarım doğrusu.clint eastwood a zaten iyi,kötü ve çirkinden kalma bir hayranlığım var yaşlansa da karizması gitmez
danny85
danny85

11 Haziran 2008 tarihinde eklendi
gercekten cok etkilendim...filmin sonuna kadar hep bir umutla bekledim iyilecek ve ayıya gununu gosterecek diye...ama olmadi..sonuna kadar haketmişler oscarı..filmi elestirenleri anlamak ise cok zor..bu kadar yorum yapılması ne kadar ıyı oldugun en ufak delılı olsa gerek..meyve veren agac taslanır:)
nskmourinho
nskmourinho

30 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
eastwood un yüregimize bir bıcak gibi saplanan filmi.gercekten bu kadar dramatik bir son beklemiyordum ve filmin sonunda darmadagın oldum.tebrikler hilary tebrikler freeman süper.
eylul455
eylul455

23 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
filmi izleyeli yaklaşık 3 yıl oldu ama hala hafızamdan silinmedi bana göre herkesin seyretmesi gereken olağanüstü bir film diye düşünüyorum.film gerek senaryosu gerekse muhteşem kadrosuyla süperrr.filmi hala izlemeyen varsa (sanırım yoktur)izlemedilerse çok şey kaybettiklerini düşünüyorum.
forrestgump333
forrestgump333

20 Mart 2008 tarihinde eklendi
gerçekten süper bir film.10 puan verdim.çünkü hak ediyor.çok dramatik bir film.sonu inanılmaz.izlediğim için aslında hiç mutlu değilim çünkü çok etkiledi beni.hayatımda bundan daha dramatik bir film seyretmedim.bir tek yeşil yol filmi. ban göre o filmle bile boy ölçüşür.