Milyonluk Bebek
4,3

tarkos
tarkos

20 Ocak 2007 tarihinde eklendi
filmde o kadar ogrenilmesi gereken şey var ki bunu ancak izleyince anlarsınız. hele milyonluk bebeğin Clint ' le 32. yaş kutlamasındaki konuşması harikaydı. Filmde Azim hep ön planda

ve oyuncular ancak bu kadar iyi seçilebilirdi. Filmde eksik bir yer yok bu yüzdn çok zor yaptığım bir şey yapıyorum 10/10
elizabeth-jack
elizabeth-jack

14 Ocak 2007 tarihinde eklendi
hlary swank in neden oscar aldığını bu filmi izleyince daha iyi anladım.çok iyi oynamışdı bence ayrıca film çok duygusaldı.sonunda biriki damla gözyaşı dökebilirsiniz.
balthazar-2
balthazar-2

12 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Film müthiş.Eastwood,Swank,Freeman ise döktürmüş.Son yarım saati ilede yumruk gibi yüzümüze çarpan boğazımızın düğümlenmesini sağlayan fena halde dramatikleşen mükemmel bir film.Şiddetle tavsiye edilir.
Sikimic
Sikimic

7 Ocak 2007 tarihinde eklendi
çok ruhsuz bir film olmu$.
deep-merve-chad
deep-merve-chad

2 Ocak 2007 tarihinde eklendi
gayet güzel bi film oskarlrıda hak etmış
ahmetkeskinn
ahmetkeskinn

14 Aralık 2006 tarihinde eklendi
oscar adayları ismi hoş ama kendi boş olunca ödülde tabi bu filme kaldı;( eastwood hatrına izlenir 5/10
nunu625
nunu625

7 Aralık 2006 tarihinde eklendi
ben filmi çok begendim özellikle morgan freeman ın içinde oldugu bütün filmler bence güzeldir :))zaten aldıgı oskarlardan da ne kadar iyi bir film oldugu anlaşılıyor :))
Frank-Serpico
Frank-Serpico

2 Aralık 2006 tarihinde eklendi
saat sabahın 06 51 i ve filmm bitti. dram içime kadar işledi gun aydınlanırken..gercekten hilary swank morgan freeman dokturuolar clint easwood ise zatan ustad yonetmenlıgıne laf yok hane east wood fılımlerı sonrası nederler bir eastwood klasıgı daha hakıkatende ızleyın derım gercekten cok basarılı bır yapıt...
pinkcadillac
pinkcadillac

24 Kasım 2006 tarihinde eklendi
türkçe dublajlı izlemek gibi bir hata yapmama rağmen çok beğendim. isminden dolayı bir önyargım vardı, vizyonda olduğu dönemde de ismine kanıp konusuyla ilgili bilgi edinmemiştim ancak filmi izlediğimde çok geç kaldığımı düşündüm. tahmin ettiğimden çok farklı bir filmle karşı karşıya kaldım. üstelik son derece başarılı bir biyografi olarak da sayılabileceğini düşünüyorum. oscar filmlerine karşı önyargılarımdan kurtulmam gerektiğini düşünüyorum zira ortaya uzunluğuna rağmen soluksuz izlenebilecek böyle bir film de çıkabiliyormuş...
delphilgin
delphilgin

21 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Muhteşem bir film , dram insanın içine işliyor. İşte azim buna denir diyorsunuz. Etkisinden kolay kolay çıkılmayacak bir film...
Zafer Sarac
Zafer Sarac

21 Kasım 2006 tarihinde eklendi
filim gerçekten iyi bir hikaye üzerine kurulmuş çok iyi bir dram karakterler çok iyi işlenmiş izlenilebilecek bir filim
kadir503
kadir503

1 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Osacar’ı sonuna kadar hakeden, muhteşm bir film.
senward
senward

27 Ekim 2006 tarihinde eklendi
oyuncular hikaye güzeldi ama film oscarlık değildi
Kaan Bykyldrm
Kaan Bykyldrm

27 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Filmin ilk 10 dkkalarında fln sıkıldım ama daha sonra film öyle bir gelişti ki.. Yani harika denilebilecek kadar
celik4786
celik4786

22 Ekim 2006 tarihinde eklendi
sonu herşeyin güllük gülistanlık olmasını engelliyo ama akılda kalıcı olmasını bu saglıyo mutlak eminim sonunu bilse dahi o kız yine boksör olurdu dedirtiyor