reedsternberg
16 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Animasyon dalında yılın en ii filmi olmayı hakeden ama hakettiğini alamayan güzel bir film:)bence bu sene oscarı fazlasıyla hakediyodu ama neden başka bir film aldı.İzlemenizi tavsiye edrm
bencede çok hoş bir filmdi.özellikle kısa ve öz olması,insanın canını sıkmıyor.güsel bir anlatımı ve konusu müzikalle birleşince hemde komik bir tarz tutuşuyla harika bir film ortaya çıkıyor.kesinlikle serdilmeis gereken bir film.(10/8)
film hoştu konusu o kadar da iyi değilmiş gibime geldi ama izlediğim en iyi animasyonlardan biriydi,çizimler felan çok iyi, bu arada seslendirenler kısmında johnny depp atletli felan çok iyi yaw
bir tim burton filmi ve yine masalsı harika bir sinema keyfi.her filmi beğeniyle izlenen yönetmenin bu animasyon harikası da inanılmaz başarılı,keyifli ve sürükleyici...izlediğim belki en iyi animasyon filmi diyebilirim.iyimserlik, romantizm ve ahiret hakkında Burton tarzı bir hikaye.ölmeden önce görün:)) ’’Tam bir klasik’’Lou Lumenick, New York Post 10/10
-Bırakın, ona gününü göstereyim.-Hayır olmaz.Şu anda canlıların dünyasındayız, onların kurallarına uymak zorundayız.(iki ölü arasında geçiyor bu diyalog)Tim Burton’ın faniler ve ölüler arasındaki bu hayal gücünü zorlayan dünyasında herkese yer var...
gerçekten müthiş bi film olmuş.ben hep şarkı söylenen animasyonları sevmem ama ölü gelin buna rağmen bana harika bi film olduğunu kanıtladı.herkese izlemesi için tavsiye ederim.
ya ben bu filme nederim ya çok güzeldi.ben bu ekibi ve tabiki burton'u tebrik etmekten kendimi alamıyorum.film okadar etkileyiciki.animasyondan çıkmış bırakın animasynu stop-mation olmaktan çıkmış bu film.okdar etkileyici ve seyirciyi doyurucuki ne desek boş.ben çok etkilendim ve beğendim.oscar'ı hak ediyordu.bence alsada almasada fark etmez çünkü ben oscar a inanmıyorum.bu film başka tüm ödülleri hak edebilir.alırda yani.hele ben ölü geline bayıldım çok tatlıydı ve şekerdi.ölü olmasına karşın.victor istamiyosa ben aliyim onu:)