Ölü Gelin
1907 Puanlama

starym
starym

27 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Tim Burton'ından bir şaheser daha, kesinlikle görülmesi gereken bir yapıt.
isilayturker
isilayturker

5 Aralık 2005 tarihinde eklendi
çok eğlenceli we zewkli bi filmdi özellikle iskelet dansları süferdi:) animasyon filmleri arasında belki ilk 10'a girebilecek kadar ii olduğunu düşünüyorum
funnyboy-92
funnyboy-92

26 Mart 2006 tarihinde eklendi
gerçekten müthiş bi film olmuş.ben hep şarkı söylenen animasyonları sevmem ama ölü gelin buna rağmen bana harika bi film olduğunu kanıtladı.herkese izlemesi için tavsiye ederim.
milla-jo
milla-jo

5 Nisan 2006 tarihinde eklendi
Çok harika bir animasyon. Animasyon olmasına rağmen duyguları çok güzel yansıtıyor. Mutlaka izleyin.
neslihan-bayraktar
neslihan-bayraktar

21 Nisan 2006 tarihinde eklendi
çok güsel bi film.müzikler,espriler. duyguyu da çok güsel yansıtmış. büyüklere animasyon filmler daha çok yapılmalı.:) 10/10
bully-18
bully-18

26 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
önceden izlemediğime çok pişman oldum,çok güzel bir filmdi...Victor'un ölü köpeğine kavuştuğu an beni çok etkiledi özellikle,müzikler de çok güzeldi.SeKmeCe!
orthi

Animasyon filmi ve çok kısa olmasına rağmen sıkıldım.7/10
luisf7
luisf7

3 Kasım 2006 tarihinde eklendi
çok tatlı bi film ya bu. ben film boyunca hep ölü gelinimizin yeniden insanımsı bi görüntü almasını bekledim ve doğal olarak Victoria dan güzel olmasını. ma olmadı :( yapcak bişi yok...
pato53
pato53

22 Aralık 2006 tarihinde eklendi
filmin animasyonları güzel..ama sadece animasyon izlemek için izlenmez..konu çok basit..ilk sahnelerden sonunda ne olacağını anlıyorsunuz..ben müzikal tipli fimleri pek sevmem..film 100dk. ysa en az 40dk. müzik ve şarkı var..konu yerine şarkılarla süslenmiş..

filmlerde konu ve kurgu arayanlar gitmesin..
scarface-tony35
scarface-tony35

21 Mart 2007 tarihinde eklendi
bu film animasyon başyapıtı niteliğinde . kesinlikle izlenmesi gerekir on puan değil yüz puanı hak ediyor :)
trostip
trostip

7 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
film gayet güzeldi. viktor un piano solosu ve düeti de süperdi. güzel bi hikaye oluşmuş.
mrme-2
mrme-2

20 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle harika bi film.Ya o enteresan hava insanı alıp götürüo.Özellikle sarkılar ve vuctor muhtesemdi=)
eggy13
eggy13

3 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
izlenilebilir orta halde daha iyi olabilirdi biraz çocuk filmine kaçıyor animasyona göre
sine-yorum
sine-yorum

15 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle aldığı puanı hak etmediğini düşündüğüm bir film.Bunca puanı nasıl toplamış şaştım.Basit bir hikaye üzerine kurulu basit bir sonla biten basit film.Bence sadece zaman kaybı,izlemeseydim hiçbirşey kaybetmezdim.