sweet-casnu
19 Ekim 2007 tarihinde eklendi
ben bu filmi fazlaca sıradan buldum , hep aynı konlar ve bu film çok daha gzl olabilecekken resmen batırılmış bence. erkek karaktere daha tanınmış bi oyuncu kullanılabilirdi ve çok daha gzl olurdu. ama bayan oyuncunun performansına bişi diyemem. herşeye rağmen izlenebilir
bence güzel ama chasing liberty gibi bir filmi izledikten sonra diğer romantik/komedi filmleri çok cazip gelmiyor. ama böyle bir aşk yaşamak çok güzel bir şey olsa gerek. özellikle evlenme teklif edişi de örnek alınacak bir davranış :D
sefimli bi film hiç öyle muhtesem diyemicem sahsen ama güsel işte bilindik romantik komedi tarzı öyle enteresan bi film deil...yannız ben bu prens ve prensesli filmlerden soora düşünmeye basladım dünyada amma cok krallık varmıs amma cok prens-prenses varmıs yha farkındaysanız her filmde baska bi ülkeden bi kraliyet ailesi çıkıo :) sıktı artık sürekli aynı konuyu işlemeleri...
her ne kadar son derece klasik bi film konusuda olsa ben oldukca begendim!!belki gercek hayatta olmasi imkansiz bolumleri wardi ama o prensi gordukten sonra filme bayilmamak elde diil!!bole romantik komediler gusel oluo yaa icimiz acilio.....:)
aslında bir masal kitabından alınmış masallara benziyor.hani masal okurken kendimizi kahramanların yerine koyarız ya bu film de bende aynı duyguyu uyandırdı.inşallah dizinin 3. filmide çekilir.