Koruyucu
4,1

Selcuk Genc
Selcuk Genc

29 Ekim 2006 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim en güzel filmlerden biri.Kevin costner ın performansı dört dörtlük.finalde gerçekten çok duygulandım.emin adımlarla giden seyirciyi etkileyen bir senaryoya sahip .Koruyucu izlerken 2.5 saatin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz bile. kahramanlık üzerine bir çok fim yapıldı belki ama koruyucu her yönüyle bu filmlerden farklı olduğunu gösteriyor izleyicisine.kaçırmayın derim
gulcanarslanlar
gulcanarslanlar

25 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
çok iyi dokunaklı bir filmdi ben beğendim. izleyin derim.
Ihsan Hulusi Barstugan
Ihsan Hulusi Barstugan

29 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Cok güzel bir film.kevin costner cok iyi en sonundaki helikopter sahnesinde cok kotu oldum.Film sıkıcı gibi görünebilir.Ama sabredip bütün filmi izleyince o duygunun sıkıntı olmadıgı anlaşılıyor.10/9
karizmatik062915
karizmatik062915

14 Mart 2007 tarihinde eklendi
bi kere ilk başta Farklı bi film olmuş sıkılmıştım aynı tarz filmlerden bu film ilaç gibi geldi:)
a-tangulu
a-tangulu

1 Aralık 2006 tarihinde eklendi
gerçekten güzel bi film sadece gereğinden fazla uzun olmuş oyuncular zaten iyi konu çok enteresan olmasa keyifli bi film...
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

12 Mart 2009 tarihinde eklendi
berbat bir fiLm... kizLarin ashton hayranLigina guwenip para kazanmak icin kevin costner ida aLet ettikLeri fiLm demeye sahit gerektiren igrencLik....
sheeter
sheeter

10 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Kevin Costner'ın Waterworld faciasından sonra tekrar sulara dönme cesaretini görmek için izlenebilir sadece film.Film başından sonuna kadar He Man'ın kılıcını alıp 'Klişelerin Gücü Adına!!' diye bağrıyor sanki.Yeni bir şey yok sadece sudaki kurtarma operasyonları üzerine kurulmuş
Darxis
Darxis

6 Kasım 2006 tarihinde eklendi
o kadar iyi bir film değil.....
deepred29
deepred29

6 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Seyredilmeye değer güzel bir film. Görsel anlamda da güzel sahneler var. İki başrol oyuncusuda çok başarılı. Kevin Costner’ın oyunculuğu burada bir kez daha yukarılara çıkıyor.
hdg52
hdg52

29 Kasım 2006 tarihinde eklendi
biraz subay ve centilmen tarzı var gibi ama güzel film di .. final ise sürp riz oldu galiba..
arkatgulse
arkatgulse

28 Ekim 2006 tarihinde eklendi
mutlaka izlenmesi gerekn mükemel bi film..hem aksiyon var hem duygusallık var...filmin sonu iiçin mutlaka yanınıza pecete alın derim:)
n-bakir
n-bakir

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

16 Kasım 2006 tarihinde eklendi
tek kelimeyle mükemmel bi filmdi!! tek bir sahnede bile sıkılmadım, butun filmi sinemada hic ara vermeden izledim!!
patron-US-
patron-US-

26 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Kesinlikle geçen zamana pişman olunmayacak bir filim!
msenol3
msenol3

30 Mart 2007 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle mükemmel ben öyle benzerleri felan olduğunu da düşünmüyorum aldığı puan bile az
bahadir524
bahadir524

27 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bir yanda kurtlarla dans, kusursuz dünya, robin hood, dokunulmazlar, düşler tarlası, JFK, bodyguard diğer yanda su dünyası, postacı, aşk oyunu, aşk mektubu v.s. çok farklı iki kevin costner dönemi var ve maalesef bence ilk dönem bitti ve geri geleceğede benzemiyor...