Selcuk Genc
29 Ekim 2006 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim en güzel filmlerden biri.Kevin costner ın performansı dört dörtlük.finalde gerçekten çok duygulandım.emin adımlarla giden seyirciyi etkileyen bir senaryoya sahip .Koruyucu izlerken 2.5 saatin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz bile. kahramanlık üzerine bir çok fim yapıldı belki ama koruyucu her yönüyle bu filmlerden farklı olduğunu gösteriyor izleyicisine.kaçırmayın derim
Cok güzel bir film.kevin costner cok iyi en sonundaki helikopter sahnesinde cok kotu oldum.Film sıkıcı gibi görünebilir.Ama sabredip bütün filmi izleyince o duygunun sıkıntı olmadıgı anlaşılıyor.10/9
Kevin Costner'ın Waterworld faciasından sonra tekrar sulara dönme cesaretini görmek için izlenebilir sadece film.Film başından sonuna kadar He Man'ın kılıcını alıp 'Klişelerin Gücü Adına!!' diye bağrıyor sanki.Yeni bir şey yok sadece sudaki kurtarma operasyonları üzerine kurulmuş
Seyredilmeye değer güzel bir film. Görsel anlamda da güzel sahneler var. İki başrol oyuncusuda çok başarılı. Kevin Costner’ın oyunculuğu burada bir kez daha yukarılara çıkıyor.
bir yanda kurtlarla dans, kusursuz dünya, robin hood, dokunulmazlar, düşler tarlası, JFK, bodyguard diğer yanda su dünyası, postacı, aşk oyunu, aşk mektubu v.s. çok farklı iki kevin costner dönemi var ve maalesef bence ilk dönem bitti ve geri geleceğede benzemiyor...