ask-onur
28 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bence hakettiği puanı aldı ama filmi genel olarak özetlersek filmin bazı dakikalarında izleyici sıkılıyo olabilir ama ashton kutcher ve kevin costner harika oyunculuğu sayesinde filmi sonuna kadar izlememizi sağlıyor.son sözüm izlenebilir...
doğanın gazabından sakının yine her zamanki gibi bir film denizde mahsur kalanlara yardıma giden bir grup kurtarıcımız var film bundan ibaret ama yinede film sahneleri ve kevın kostner hayranları için kaçırılmıyacak bir film izlenmesi gerekir
Kim ne derse desin su dünyası hayal kırıklığı olabilir ama kutlarla dans, bayguard no way out gibi filmlerle oyunculuğunu kanıtlamış bir efsane kevin costner.Koruyucu süper bir film değil ama kötüde değil boş zamanı değerlendirmek ve bir sahil kurtarma görevlisinin eğitimi ve hayatı hakkında bilgilenmek için seyredilebilir.
Filmden müthiş derecede etkilendim..Gözümden yaş getirecek kadar da etkili bi sonu olduğunuda hiç düşünmemiştim.Süper ötesi bir film ve bunun yanında ölmeden izlenmesi gereken yapıtlar arasındadır benim için..!
Yönetmen ve oyunculuğa sözüm yok ama yıllardır hollywood sinemasında gördüğümüz klişe aksiyon sahneleri,klişe replikler tek farkı caddelerde değil denizde olması...Açıkçası ben filmi yorum yazan arkadaşların beğendiği kadar iyi bulmadım...