Zafer Sarac
29 Nisan 2007 tarihinde eklendi
kevin costner su dünyasından sonra bu kadar suyun içinde kalmamıştır herhalde amerikadaki meslek sınıflarından birinin daha efsaneleştirilmiş bir öyküsü filmde etkilendiğim sahneler ise dalgaların ihtişamının hat safhaya ulaştığı sagneler gerçekten tufan gibi zaman geçirmek için bence birebir iyi seyirler
tek kelimeyle muhteşem.Bence bu tür filmlerin devamı gelmeliki hep haberlerde gördüğümüz o kurtarma işlemlerinin perde arkalarını(Gerçek kahramanları) öğrenmiş oluyoruz.
uzun zamandır bu kadar güzel bir film izlememiştim çok beğendim,etkileyici sahneler var hiç sıkılmadan seyrettim kevin ve ashton çok başarılı... mutlaka seyredin... bryan ağlamama sebep oldun
filmin oyuncularından daha cok yönetmeni ön plana çıkıyor bu tarz filmler denilince akla gelen ilk isim wolfgang peterson dır.ama andrew daviste bu işin altından çok rahta biçimde kalkmış.oyunculuk süper film süper mutlaka izleyin.Tebrikler
her insanın içinde bir kahramanlık yatar ama bu kahramanlıgın sebebini fazla sayıda kişi bilemez işte bunu bilenler yasamın ne demek oldugunu da cok iyi bilir kimileri can alır kimileride can kurtarır
Güzel bir film.Bu filmi izledikten sonra eğer cankurtaranlıkla ilgili bir laf açıldı mı söylecek ya da duygularınızı dile getirecek bir kaç lafınız olacak...
ashton kutcher gerçekten iyi oynamış..Gardiyanımız Kevin Costner'a zaten toz konmaz..Film oldukça aksiyon olmasına rağmen son dönemde her filmde seyirciyi bir ağlatma çabasıdır gidiyora uymuş..Artık saw da bile gözlerimiz dolucak:)İyi seyirler
bence sıradan bi hollywood filmi diye düşünüp gitmemezlik etmeyin..vizyondaki gerçekten ii filmlerden biri! özellikle oyuncu seçimi ve oyuncuların performansları çok iiydi..kevin costner yeniden doğmuş!temposu yüksek bi film..seyirciye verilmek istenen mesajlar güsel hissettirilmiş..pişman olmassınz:)