Spanglish
3,9

Ahmet Büke
Ahmet Büke

16 Ocak 2021 tarihinde eklendi
sorunlu bir kadının ailesine hizmetçi gelen meksikalı kadının hikayesi. mükemmel iş iyi babayla duygusal serüveni.. güzel sürükleyici ama sonu bir tık eksik kaldı sanki. genede 10 numaraya yakın film bence
oLdness_07
oLdness_07

8 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bu filmde Paz vegaya hayran kalmamak elde değil.Adam Sandler i konuşmaya bile gerek yok zaten10/8 İzleyin derim
alba42
alba42

17 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Dedikleri kadar kötü bir film değil kesinlikle.Duygu yüklü,zaman zaman gülümseten güzel bir romantik film.
ozlem-49
ozlem-49

1 Kasım 2008 tarihinde eklendi
film çok hoştu.en çokta Tea leony nin canlandırdığı karaktere bayıldım.....hele o salya sümük ağlama sahnesi harikaydı....
garyhabson
garyhabson

12 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film.sıkıcı diyenler olmuş ama bence hiç sıkcıcı değil.duygusal,ders veren,etkileyici bir film.tek eleştirim filmin sonuna bence biraz daha detaylı bir son olmalıydı. 10/9
candas-mehmet
candas-mehmet

24 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Kötü yorumlar yüzünden seyretmemiştim. T.V. de seğrettim. Kesinlikle mutluluk veren bir film. Adamı çok beğendim, en iyi performansı diyebilirim. Seyretmenizi şiddetle tavsiye ederim.
arsev17
arsev17

2 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Filmle ilgili kötü yorumlara aldanıp ben de baştan izlememiştim, ama tv’de karşıma çıkınca izledim ve çok hoşuma gitti. Hatta gece yarısından sonra tekrarını da izledim. Bence Adam Sandler’ın en güzel filmlerinden biri. Bütün oyunculuklar iyi aslında. Bu film izlenmeli.
lizardqueen
lizardqueen

19 Mart 2008 tarihinde eklendi
hayattan küçük şeylerle zevk almayı biliyorsanız ve merak doluysanız hayata karşı bence izlediğiniz zaman olumsuz bir şey söyleyemezsiniz..keisnlikle çok keyfili gülümseten, düşündüren...
angelusra-b
angelusra-b

19 Mart 2008 tarihinde eklendi
ben sıkıcı diyenlere katılmıyorum cok güzel bir filmdi ben zamanın nası gectigini anlamadım cok mult ediciydi filmin sonu yine güzel bitti ama keske baska bir şeklide bitseydi...
mehmetfurkanc
mehmetfurkanc

17 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Geçen gün ikinci kez izledim, hakikaten çok güzel bir film. Adam Sandler ın oyunculuğuna laf yok zaten ama başrollerdeki mexico luyu oynuyan bayan da çok başarılı.
Film saf ve temiz duyguların hayatın hengamesi içinde ne kadar geri planda kaldığını şaşırtıcı bir şekilde gösteriyor.
Zor bir durumda çocuğuyla ortada kalmış, yalnız bir kadının, , inanılmaz gururlu, hayata karşı çok dik, fakat aynı zamanda dünyalar tatlısı, çok güzel, çok iyi niyetli, çok iyi bir anne olması ve kendi kişiliğinden hiçbir zaman ödün vermemesi, sınırları olması insanı çok etkiliyor.
Evin babası rolündeki Adam Sandler, filmde oynadığı karakteri çok iyi canlandırmış. 'İyi adam ' bu kadar güzel oynanır.
Ben çok beğendim, çok başarılı bir film.
mrs-durden
mrs-durden

18 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bence çok güzel bir film ama tipik adam sandler filmlerinden değil boş bir romantik komedi olduğunu da düşünmüyorum kendi kültür ve benliğini kaybetmemek üzerine çok şey söylüyor bence
chinaskilker
chinaskilker

16 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Bir şeylerin olmasını istediğimiz filmlerden.Sırıtarak güldüren,hafif hüzünlendiren yani her şeyin dengelendiği bir film.Bundan iki yıl sonra unutunca tekrar izlenebilecek bir film.
rt102
rt102

21 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
açıksası filmi izlemeden once adam sandler ın varlıgından dolayı filmi izleyeyim dedim ama paz vega guzellıgı ve basarılı oyunu beni cok etkiledi (beni benden aldı) kultur catısmasını,yalnızlığı,dramı,aileyi guzel bir sentez le işlemiş filmde yonetmen bence!!!izleyin derim paz vega yı tanımayanlar tanıdıklarına mutlu olacaklardır:D
yg32
yg32

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
valla paz vega ya bittim bu film de.oyunculuğu bi harika.tavsiye edrim
timhat
timhat

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
gerçekten çok çok hoş bir film..adam sandler var..ondan bişeyler bekliyorsunuz heran yine bir hareketiyle güldürecek gibi :)

izlemekten sıkılmayacağınız 1 kere olsun izlemenizi tawsiye ettiğim güsel hoş bir adam sandler filmi...