KaliteTAKİP
12 Ağustos 2013 tarihinde eklendi
adam ın en iyi filmlerinden diyebilirim ailenizle rahatlıkla izleyebileceğiniz iyi bir yapım pişman olmazsınız keyifli ve eğlence üst seviyede iyi seyirler...
Adam sandlerin klasik tarzından uzaklaşmış olması birçok hayranını hayal kırıklığına uğratacaktır bende izlerken daha komedi yönü ağır basan bir film bekliyordum ama türünü tanımlamak aslında zor en doğrusu dram demektir diye düşünü vega iyi oynamış,orjinal dilinde izleme imkanınız varsa daha iyi olur,sonuç olarak ortalama bir film ne çok iyi ne de kötü...
Sanıyorum Adam Sandlerin en kötü filmi...Öyle saçma diyalogları var ki; sanki filmi yarısında izlemeye başlamışsınız da konuşulan konuyu anlamıyormuşsunuz duygusu yaratıyor...Film komedi değil, romantik değil, hele romantik komedi hiç değil...Filmin ana teması dram aslında ama malesef onu da ellerine yüzlerine bulaştırmıışlar...Filmin süresi 125 dakika ve inanın bu 2 saatinize yazık olacak..4/10
Adam Sandler’ın en sıkılarak izlediğim 2.filmi!!Diğeride Aşk Sarhoşu (Punch Drunk Love) filmiydi..Aslında bu filmlerde Sandler’ın oyunculuğuna diyecek sözüm yok merak ettiğim Adam Sandler bu vasat filmlerde oynamayı nasıl kabul etmiş!!Bir arkadaşımla romantik komedi izleriz diye almıştık filmi ama tam bir fiyasko oldu romantizmden çok bir kadının dramı vardı filmde bence!!10 üzerinden 6 da sadece Adam için veriyorum..
bence adam sandler en kötü filimi diyebilirim sıkıcı ve saçma bir filim bence.birdi filimin sonunda herşey havada kalıyor en azından bir kaç konuyu açıklığa kavuştursalar gene bir anlam yüklenebilir ama oda olmayınca başından sonuna anlamsız ve sıkıcı bir filim haline geliyor...
romantik komedi sınıflandırmasına giremeyecek kadar dram öğeleriyle dolu. biraz türk filmlerine benzettim. hatta hatırlarsanız yeşilçamdan bir örneği; yıldız kenterin hizmetçi olarak çalıştığı evde Iraz adındaki kızıyla yaşadıklarının aynısını burdaki spanish kadın kızıyla yaşıyor. anneden kopmalar;bu yeni ve lüks yaşamın ihtişamına kapılıp kendini onların parçası gibi görmeler falan.aşk sa finale sıkışmış imkansız bir aşk.tabi birden bire eşi tarafından aldatıldığını olduğunu öğrenince aşık olası geliyor adam Sandler'ın. kurgu biraz türk filmlerini hatırlattı ama tabiki her zamanki gibi Adam Sandler iyi oyunculuk sergileşmişti. "Anneden daha iyi anne" imajındaki baba rolü yakışmış. kızına düşkün bir baba ancak böyle olunabilir diye düşünüyor insan izleyince. tavsiye ederim yinede Adam için izlenir diyorum.
kültürler arası farklılıklar kavramı göze sokulmadan - mesaj kaygısı içermeden samimi bir hava içerisinde ortaya konmuş.Tüm roller yerli yerine oturmuş.Aşk çok duygu sömürüsüne girmeden - hatta kısa ve öz haliyle - anlatılmış.Başarılı sıcak bir film.Komedi filmi olmasa da yer yer oldukça komik sahneler vardı.
adam sandlerın her filminde nasıl oynadığı şüphesiz ortada.. fakat bu filmde sadece adam sandler oynamıyor.. Téa Leoniden Cloris Leachmana, Paz Vegadan ufak aktörlere/aktristlere kadar bir filmde tüm oyuncular mı 10 numara oynar? anlatmak istediği şey net olmayan senaryosu ve zaman zaman sıkan ispanyolca diyalogları olsa da oyuncuların gösterdiği performans ortada.. izlemenizi şiddetle tavsiye ederim =)7/10