Eğitmenler

keiraknightley-2
keiraknightley-2

24 Aralık 2006 tarihinde eklendi
daha oncede nasıl bi film oldugla ilgili yorum yasmısıtım ama icerigiyle ilgili yasmadan olmas dedim. gercekten icerik olarak mantıklı ve akıllıca dialogları olan,akılda kalıcı ve iyi etkiler bırakan bi film. kesinlikle oyunculuklar bakımından da gayet gercekci. en kısa zamanda izleyin ve neden sinemada izlemedim diye dert yanın bence...
mayhemproject
mayhemproject

25 Ekim 2006 tarihinde eklendi
cok guzel mesajlar veren bi film.hayat,sisteme,ekonomik özgürlüge dair,cok şey gösteriyo.ilginç ve etkileyici bi yapım.10/8
fidelio82
fidelio82

6 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Film sürükleyici, büyük çoğunluğu durağan geçmesine rağmen sıkmıyor, izlettiriyor. En çok da ayder yaylasına benzeyen doğal ortamı sevdim. Dağ evinin huzur dolu ortamı harikuladeydi, demek almanya'da da var böyle güzellikler. (7,5/10)
verbalkint92
verbalkint92

1 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Ölçülü ve dengeli bir hikâye kurgusuna sahip bir film.Özellikle içerik bakımından son derece etkileyici ve öğretici.burjuvayı eleştirirken diğerlerine de taş atmayı ihmal etmeyen bir yapıya sahip.. En başarılı buldugum nokta şiddet opsiyonuna onay vermemesi ,buna tenezzül edilmemesi.7/10
tuda7
tuda7

31 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
Oldukça çarpıcı ve düzeni sorgulayan etkileyici bir film. Hollywood'un rutin senaryolarının arasına farkedilebilir bir film çekilmiş. Yalnız filmin sonlarını izleyemedim. Biriniz mail ile son kısımlarını anlatırsa çok sevineceğim.