Firewall

Tek kelimeyle klişe...
si-ar
si-ar

9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
ben hiç begenmedim indiana jonestan sonra bu adama bir haller oldu hep aynı ticari amerikan filmleri.izlemeyin derim konusu çok basit hep bilindik hikaye
harryasin
harryasin

24 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
harrison ford u indiana jons da seyretmenin keyfine doyamam ama olmamış diorum....
film güzel konu iyi ama bu karaktere bu oyuncu olllmamış :(
fatiher85
fatiher85

2 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
film klasik bir konuya sahip.daha güzel olabilirdi.begenmedim..
agasaka
agasaka

13 Aralık 2006 tarihinde eklendi
ıhhh ıhh bence bu kadar basit olmamalı harrison ford filmi. orda kötü adamlar daha kararlı olduklarını gösterebilirler. bence insanı sıkan, klişe bir çok olay içeren bir film.
himkett
himkett

9 Haziran 2006 tarihinde eklendi
fragmana bakınca bilmin farklı bir yapısı oldugunu düşünüyordum.ama izlemeye başladıktan sonra gayet klasik bir oldugunu anladım. bazı hareketli sahnelerde içim daraldı. başrol oyuncusunun yaptıklarıyla gösterilen karakteri bence hiç uyusmuyor. bence izlemeye degmeyecek bir film..2/10
bulenk
bulenk

31 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
film beklentilerimi karşılamadı açıkçası, konu daha iyi işlenebilirdi diye düşünüyorum, vasat bi tv filmi kalitesinde bence..
guneyer3
guneyer3

7 Haziran 2006 tarihinde eklendi
aslında sinemaya gidipte para ve zaman harcanacak bir film değil, hikaye bilindik sonuç bilindik arasıra " aa şu sahne sanki şu filmdekinin aynısı olmuş be abi " diyo insan, yani aylaksan ve yapacak birşey yoksa bari bunu izleyeyimde zaman geçsin filmi.