ben hiç begenmedim indiana jonestan sonra bu adama bir haller oldu hep aynı ticari amerikan filmleri.izlemeyin derim konusu çok basit hep bilindik hikaye
ıhhh ıhh bence bu kadar basit olmamalı harrison ford filmi. orda kötü adamlar daha kararlı olduklarını gösterebilirler. bence insanı sıkan, klişe bir çok olay içeren bir film.
fragmana bakınca bilmin farklı bir yapısı oldugunu düşünüyordum.ama izlemeye başladıktan sonra gayet klasik bir oldugunu anladım. bazı hareketli sahnelerde içim daraldı. başrol oyuncusunun yaptıklarıyla gösterilen karakteri bence hiç uyusmuyor. bence izlemeye degmeyecek bir film..2/10
aslında sinemaya gidipte para ve zaman harcanacak bir film değil, hikaye bilindik sonuç bilindik arasıra " aa şu sahne sanki şu filmdekinin aynısı olmuş be abi " diyo insan, yani aylaksan ve yapacak birşey yoksa bari bunu izleyeyimde zaman geçsin filmi.