Cennetimden Bakarken
3,8

m-knox
m-knox

31 Ocak 2010 tarihinde eklendi
tam bir peter jackson filmi!görsel efektler cok hoş,senaryo fena değil ama itiraf ediyim film biraz insanın sinirini bozuyor,konusu itibariyle.
gokhansld
gokhansld

18 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bence Yüzüklerin Efendisi gibi bir yapımla karşılaşacağım diye filme gidilmemeli. Sonucu hayalkırıklığı olabilir. Bir yönetmen her filmi aynı tarzda çekmemeli. Tarzının dışına da çıkmalı. Sen beğenmezsin ama başkası beğenir. VE bir yönetmen her seferinde herkesin beğenebileceği bir film yapamaz...
pkuzeci31
pkuzeci31

18 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Film, gerçeklikle, gerçeküstücülüğü, mükemmel çekimlerle harmanlamış.
Kızın arada kaldığı ve kendi hayal gücü ile yaşanmışlıklarından varettiği cenneti; o cennetten dünyaya ve ailesine, geride kalan yaşamına bakışı üzerine kurulu bir film.
Öncelikle, evladını kaybetmiş insanların izlememesi gereken bir film. Sanırım 12 yaş üstü idi. Keza 12 yaş içinde uygun olduğunu düşünmüyorum.
Ölüm, cennet, cinayet öğeleri üzerine kurulu olmasına rağmen, yumuşak ve sanatsal olduğunu söyleyebilirim.
İzlenmeye değer bir film.
İyi seyirler...
fatihbayrak88
fatihbayrak88

13 Ocak 2010 tarihinde eklendi
film güzeel olmuş...budur.. içine bi anda alıverio sonuna kadar bırakmıo..kesin izlenmeli
nisants
nisants

10 Ekim 2009 tarihinde eklendi
kitabı muhtesemdi ins filmide güzel olur sabırsızlıkla bekliyorum
35nino
35nino

8 Ekim 2009 tarihinde eklendi
bencede güzel bir filme benziyor bir an önce gösterime girmesi dileği ile...
fanatik87
fanatik87

2 Eylül 2009 tarihinde eklendi
peter jackson varsa bu film izlenir.bende merakla bekliyorum..
thejoker-7
thejoker-7

7 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Çok merakla bekliyorum. Oyuncular iyi. Pter Jackson umarım beklentimizi boşa çıkarmaz.Bir başarıya daha imza atar :)
PraEt0r1aN
PraEt0r1aN

20 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Yönetmen çok sağlam ve filmin de sağlam olması kaçınılmaz... Oyuncularda iyi bakalım ne tür bi proje cıkcak karsımıza
trowzeen
trowzeen

28 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
peter jackson ve mark wahlberg kadroda ise bu film izlenir
Turgay
Turgay

14 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Konusu çok farklı oyuncular 10 numara,merakla bekliyorum,özellikle sırf Rachel Weisz için bile izleyebilirim.