Benjamin Button’ın Tuhaf Hikayesi
En yararlı eleştiriler
En yeniler
En çok eleştiri yazmış üyeler
En çok takip edilen üyeler
Film bazı listelerde 2008in en iyi filmi olarak gösterildi..izlenmeye değer gibi görünüyor =)
heycanla bekliyorum süper bir film olcağa benziyor keşke burdada amerika gösterim tarihi arasındaki farkı kısaltabilseler50gün değilde en azından 1 aya düşebilirler
ya imdb de gösterim tarihi türkiye için 6 ocak diyo burda da 6 şubat..hangisi bu muhteşem filmin türkiye de gösterime girdiği tarih..:)
fragmanı çok hoşuma gitti. kesin izliyeceğim. farklı bi konusu var
harika bir filme benziyor merakla bekliyorum bende ... david fincher iyi hamleler yapıyor gene şah la devam ediyor yoluna sonuç belli bence ..
jesse james ten sora brad pittin yine kendinden çok fazla şeyler koyduğu bir film babilden sonra cate ile yeniden buluşmuş olmaları da ayrı bir konu. Brad Pitt artık farklı bir oyuncu başka denizlerde yüzüyor. olağanüstü
fagmanı insanı heyecanlandırıyor. merakla bekliyorum.
merakla bekliyorum valla çok orjinal bir senaryo fragman bile mükemmel :D
büyük bi merakla beklediğim bi film hem iki ii oyuncunun oluşu hemde konunun iginçliği açısından inş beklediğimede değecek...
jesse jamesi izleyenler ve beğenenler bu filme gitmeden duramaz ben gitmeden duramayacağım için bu yorumu yaptım brad pıtt iyi işler çıkarmaya dewam ediyor
yönetmen david fincher başka söze gerek yok sabırsızlıkla bekliyorum
Fragmani daha bugun izledim ve cok etkilendim gercekten senaryo cok basarili... sabirsizlikla beliyorum
David Fincher yine Brad Pitt ile aynı projede konuda çok ilginç...Yapacak birşey yok çatlaya çatlaya bekliycez...
En son Beyazperde eleştirileri En İyi Filmler Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler
Filmin Videoları
2:25
1:16
Bu filme dair # video
Box office listesindeki en iyi filmler
Saplantı
Star Wars: Mandalorian ve Grogu