Benjamin Button’ın Tuhaf Hikayesi

afhmer
afhmer

18 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Filmi izlemeden önce hiç bir beklentim yoktu, boş vaktim vardı ve film olsun da vakit geçireyim düşüncesiyle izledim ve iyiki de izlemişim. Bazı arkadaşlar mantık hatası arayıp denklem kurmaya çalışmışlar ama filmin böyle izlenmeyeceğini bilmiyorlar herhalde. Üzerinde bıraktığı duygu güzelse o film de güzeldir. Ayrıca Brad Pitte kişisel bir hayranlığım yoktur. Hatta o kadar iyi oyuncu olduğunu da düşünmüyorum ama bu filmde bir başka. Filmin başı garip bir olayla başladığı için sonuna kadar merak ettim iyiki de sıkıldığım yerlerde kapatmamışım. 9,3/10
metal-monster99
metal-monster99

17 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
gerçekten çok güzel bir film ama film gerçekten çok uzun ve bazı bölümlerinde sıkıldığımı hissettim, oyunculuklar tartışılmaz konuda öyle ama biraz daha sürükleyici olabilirdi, yinede çok beğendiğim bir filmdi, rahatlıkla tavsiye ederim 8/10
Ahmet G.
Ahmet G.

14 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Beklentim yüksekti herhalde ki biraz hayalkırıklığına uğradım.Ama yine de güzeldi,keyifliydi. 7/10
gzmli
gzmli

10 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
tek kelime ile muhteşemdi filmin uzun olması hiçte belli olmuyor tamamen filmin içinde oluyosunuz çünkü benim için 10/10
Demirtas
Demirtas

1 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Duygu yoğunluğu filmin her karesinde üst seviyede. Brad Pitt kusursuz oynamış. Sırf finaldeki hayata veda edişi için bile seyredilir. Uzun süresine takılmayın. Bence mutlaka izleyin.
musti5382
musti5382

1 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Filmin bence en büyük artısı konusunun çok ilginç oluşu.Bunun dışında fazla abartmaya gerek yok.Ayrıca çok uzun ve insanı bayağı sıkıyor Bazı yerlerini ileri sararak izledim.Ama yine de konusunun ve oyuncularının hatrına izleyin derim.
ammeh
ammeh

30 Haziran 2009 tarihinde eklendi
harika değil ama gayet iyi. uzun sürüyor ve anlatımı yavaş bunlar eksiler. daha önce izlemediğimiz kadar ilginç bir haikaye olmasıda artısı. kimileri tarafından da adamın yaşlı doğup giderek gençleşmesi saçma sapan bulunsada aslında öyle değil. yani alt tarafı bir film o kadarda ddeşilmemeli diye düşünüyorum.
hokur
hokur

27 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Yönetmeninin kariyerine yakışan bir film. Çok uzun olması, sinemadan çok haz almayanların filmi yarıda bırakmasına neden olabilir. Hikayesi ve oyuncu kalitesi/performansıyla izlenmesi gerektiğini düşünüyorum. 8/10
su-sisesi
su-sisesi

26 Haziran 2009 tarihinde eklendi
çok uzun gereksiz sahneler filmden kopmayı sağlıyo genel olarak iyi denizde sahneleri ve sonları etkileyiciydi....brad pit süper bi oyuncu genel olarak çok güzel
Azeroth
Azeroth

26 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Çok güzeldi gerçektende...uzun ama etkileyici ...9 puan verdim
jokerr-2
jokerr-2

25 Haziran 2009 tarihinde eklendi
10/10.tek kelimeyle mükemmel.b.pitt oscar almalıydı...
khaleesi
khaleesi

24 Haziran 2009 tarihinde eklendi
filmin konusu uzunca ele alınmış ve beni benjamin buttonın tuhaf hikayesinden çok yakaladığı mutluluğu ve aşkı sadece kısa bir süre yaşayabilmesi çok etkiledi...brad pitt yine kendine yakışanı yapmış.çok güzel bi film,izlemeden geçilmemeli
aydin-dereli
aydin-dereli

22 Haziran 2009 tarihinde eklendi
yer yer sıksa da güzel film.izlemeye değer.10/7
tubish99
tubish99

20 Haziran 2009 tarihinde eklendi
filmin konusu insan gelişimine bakılarak eleşrilecek olunursa hakikaten ilginç..fakat film çok uzun ve genel olarak da sıkıcı..sadece gittikçe gençleşen bir brad pitt merak uyandırıyor..filmi izlenebilir kılan en önemli unsur bu bence..
ozlemync
ozlemync

19 Haziran 2009 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en muhteşem film kesinlikle cdsini alın