Açıkcası film bittiği anda aklıma şu geldi, eee noldu şimdi bittimi? Ne sonuç çıkartmalıyım acaba bu filmden gibi sorular geldi? Ama filmin bi sonucunun olmadığına karar verdim. Bi sonucu mesajı falan yokmuş gibi geldi bana, ama şunuda söylemek zorundayım gerçekten 3 saat boyunca kendini izlettiriyor. Buda gerçekten büyük bir başarı 3 saat çok uzun bir süre ve busüre boyunca çok atraksiyonu falan olmasada izleyebiliyorsunuz çok fazla sıkılmadan. Bunun yanı sıra gerçekten kurguda çok büyük hataların yapılmasına gebe, birçok çekim hatası veya mantık hatasının yakalanabileceği cesur bir kurgusu var ancak bunun üstesinden çok iyi gelinmiş, bu açıdan gerçekten başarılı. Artılar ve eksileri yan yana koyduğumda orta derecede bir film diyorum. 5/10
senaryoya göre fazla ciddi,agır islenmis bir film,ayrıca yasli dogan bir bebegin gelişip gençleşmesini izlemek iyide gelişmis bir bedenin bebeklige kadar küçülebilmesi mantıga daha ters geliyor...tabi ben zevkle izledim farklı bir konu..
dün izledim. beklenti düzeyimi yüksek tutmuştum bu tüzden biraz hayal kırıklığına uğragığımı söyleye bilirim ancak şu an vizyondaki filmler içerisinde izlenebilir tek film olduğunu söyleyebilirim en azından ivedikten her yönden çok daha iyi İzlenebilir
gerçekten ilginç konusuyla dikkat çeken uzun sıkılmadan izleyeceğiniz bir film.sonunu önceden kestirebilseniz bile ustalıkla oynana oyuncular beyeni topluyor.izlenmesi gereken güzel bi yapıt.iii seyirler
bende filmi izleyenlerdenim.bence çok güzel.değişik bir konuu olduğu kesin.özellikle makyajlarına bayıldım,çok profesyonel bir şekilde yapılmış.tabii oyuncularda yaşlarının gerektirdiği şekilde oynamışlar.
Bence film bazı gereksiz sahnelere rağmen güzeldi.Yaşlılık kısmı çok uzatılmış bana göre ama yine de "kolaybeğenmem" nickli arkadaşımız aşk sahnelerini gereksiz bulmuş bence karakterlerin aşkı gözümüze sokulmayacak kadar normal çekilmiş ki hikaye altında kalmasın. Ve de cate blanchettın karakteri küçük bir kızken bene aşık olmuyor ilerde aralarında bişey olacak diye öyle anlaşılması saçma.Ama brad pitt bence de harika bir iş çıkarmamış. Ayrıca evinden ayrıldığı zaman kızının kendisini hatırlamaması için o kadar erken,ki bence senaryonun güzel taraflarından biri. Filmin ilk yarısının uzun olması onun iyi birfilm olmadığını ve de şişirildiğini göstermez,bence saygıyı hakeden,uzun da olsa keyifle izlenen bir film
çok sıkıcı bir film, uzunda bu nedenle bitmek bilmiyor. konu enteresan ancak bildik mesajlar veriyor. Gitmeden önce çok abartıldığı için umduğumu bulamadım. Gidecek olanlara beklenti düzeylerini düşük tutmalarını tavsiye ederim.