Benjamin Button’ın Tuhaf Hikayesi

talatcaner
talatcaner

10 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Filmi bir defada ve mümkünse yalnız seyretmenizi öneririm.Başka bir boyutta fantastik bir hikaye sizi kuşatacak.Yormadan meraklandıran,kahretmeden yüreğinizi sızlatan,durgun,durağan ama asla sıkıcı olmayan,iyi ki seyretmişim diyeceğiniz bir film.
chete32
chete32

10 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Filme saçma diyen sevgili arkadaşlarım, eleştirim sizlere..
* Konusunu bildiğiniz halde (yaşlıdan gence doğru tersine hayat zaten saçma değil mi) neden gittiniz?
* Konudan çok işlenişin artı oyunculuğun yanında diyalogların sıralanışı değil midir dikkati çekmesi gereken?
4/4 lük değil ama saçma deyip köşeye atılacak bir yapıt değil en azından. Puanlamanın doğru yapılması adına -ki bu puanlamalar film seçiminde etki alanı yüksek olan bu sitede- ve de yorumların makale niteliğinde sanki yüzbinlere hitap edercesine yazılması sanırım okuyanın fikir sahibi olmasına yardımcı olacaktır..
Yoksa yaptığımız kendimizden birşey katmak değil, arada bir de olsa kaliteliyi de kurban etmek olur..
saygılarımla
film 9/10
mavi-37
mavi-37

10 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Dün akşam 18 debir girdik sinema salonuna 21.15te anca çıktık amma uzunmuş.Tamm senaryo biraz değişik ama bence çıkış noktası insanın ömür denen yolu tam tersinden de yürüse aynı yere vardığı.Oscarlık mı bilmem ama izlerken zevk aldım şu an vizyondaki en iyi film .Kate blanket ödül almalı.10/8benim puanım
Okan Adaş
Okan Adaş

10 Şubat 2009 tarihinde eklendi
sanırım david fincher ve brad pit olduğu için bu film izleniyo,tamam özgün bir konu var film de ama ne bir heyecan ne bir gizem ne bir akıcılık ne de o kadar büyük bir aşk çok başarısız düz sıradan bir film ve zaman kaybı...
anilege
anilege

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
mükemmel ötesi bi film kesinlikle dvd si alıp arşivlenmesi gereken bi yapıt zaten brad pitt & kate blanchett ... söze gerek yok
tugce-n-carter
tugce-n-carter

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
gerçekten çok güzel değişik bi film..sonlarına dogru dahada dramatik kaçirilmamasi gereken bi film
1983gs
1983gs

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
film çok mükemmel değil ama konusunun değişik olması cazip geldi bana aslında çok ağır ilerleyen ve zaman zaman insanı sıkan bir film keşke bu kadar uzun olmasaydı ama yinede kesinlikle izlenmesi gereken bir film...
karsiyaka8686
karsiyaka8686

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
filmi izledikten sonra etkisinden kurtulmak mumkun degil.uzun surmesine ragmen izlemeye doyamadim ve hic slkllmadlm.mutlaka izlenmesi gereken bir film ,bence odulleri hak ediyor.
jseyhan
jseyhan

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
ya nedense genelde herkesin begendigi filmleri ben begenemiyorum.begenmediklerinide begeniyorum.bu da ole bisey işte herkes muhtesem guzel falan diyo.ama ben acaip sıkıldım.ve oyle 13 dalda oscar adayı olunabilicek bir oyunculuk görmedim.Yinede başkalarından etkilenmeyip gidip kendiniz izleyin derim.zira bende başkalarının olumlu düşüncelerini dikkate alıp gitmiştim meğerse dinlememeliymişim kimseyi
Kerem Bakir
Kerem Bakir

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bu film tam olarak oscar üzerine yapılmış bir film. filmi kötü bulmadım fakat çok sinsice, yönetmenin artık bir oscar alayım fikrini yaşattı bende. çok abartılmamalı. gereksiz yere uzun, ve çoğu yerde sıkıcı bir film. ben o kadar da abartılı güzel bir film olduğunu düşünmüyorum.
smally-ozan777
smally-ozan777

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
hoş bir film ama öle başyapıt olacak kalitede bi film değil diye düşünüyorum.. sadece farklı olduğu için çok çekici geliyor.. söylediklerimi yanlış anlamayın ama izlenmesi gereken filmler arasında benim puanım 7/10
mikail111
mikail111

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
orjinal senaryo,oyuncular gayet başarılı fakat yönetmen david fincher olması yanlış cok fazla ayrıntı var yoğunluk yok ama yine de güzel film
cgrg27
cgrg27

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
filmi izledim.başta enteresan başladığı içinmi böyle düşünüyorum film hakkında bilmem ama hep aynı tempoda devam ediyor.bir sonraki sahneyi merak ediyorum ama inişler ve çıkışlar yada heyecan verici birşey olmuyor.sevdiği kızın motor olduğunu görmemin haricinde beni şaşırtan bir şey olmadı.başını ortasını ve sonunu izlemeniz yeter bence.10 üzerinden bip veriyor olmadııı olmadıı diyorum.
sin-bakir
sin-bakir

mükemmel bir filmdii..
kobe-ycur
kobe-ycur

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
ufak tefek eksikler olsa da film izlenmeye değer mükemmel bir film.Alışagelmedik senaryosu zaten sizi filme bağlıyo.pişman olmazsınız 10/9