Güzel film ama neden bu kadar abartıldı anlamıyorum.Bence bundan önce izlemediyseniz Forrest gumpın izlenip güzel ve tuhaf bir hayat için olağanüstü birşeylere gerek olmadığını anlamak lazım.Hatta izlediysenizde gidin bir daha izleyin
Eğer Milyoner filmi olmasaydı heralde o sene oscarı alırdı diye düşünüyorum...çok uzun bir film olmasına rağmen gerçekten beni hiç sıkmadı kesinlikle izlenmeli 10/9
Her yaşı görüyorsunuz. Özellikle anneniz sizden küçükse, aynı yaşa geldiğinizde, sonra normal bir şekilde sizden yaşça büyüdüğünde. Aşkınız sizden yaşça çocuk gibi ufak, sonra zamanla o büyür siz gençleşir aynı yaşlara gelir sınırlı bir yıl içinde aşkınızı yaşar o büyür siz küçülür o anneniz gibi büyür siz bebek olursunuz ve son. Çok dramatik, duygusal, felsefi, anatemalı bir film. Kim annesiyle babasıyla aynı yaşta olmak isterdi ki? Veya ben 10 yaşımdayken babam 30du. Bana çok büyük geliridi. Şimdi ben 30um okadarda abartılacak büyüklük değil ama babam 50 oldu. Çok düşünsel.