Benjamin Button’ın Tuhaf Hikayesi

fearless
fearless

25 Ocak 2010 tarihinde eklendi
gerçekten tuhaf ve etkileyici bir filmdi..
VcdSamimiyeti
VcdSamimiyeti

7 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Evet gerçektende en iyi film oscarını alması gerekmiyor...O denli iyi bir film değil ama izlenesi keyifli bir film,en iyi film kategorisine aday olmasının sebebi ise taşıdığı anlam*Ayrıca makyaj dalında ödül almıştırki tam anlamıyla hakediyor,brad pittin filmdeki 18 yaşındaki hali,gerçek 18 yaşındaki haliyle aynı mükemmel bir makyaj...İzlenmesi gerek.*Hayatta istemediğimiz bazı şeyler başımıza gelebilir,bunu seçmek bize kalmamıştır,ancak zaman terstende olsa zaman zamandır,akar ve biter...
devrancevher
devrancevher

10 Kasım 2009 tarihinde eklendi
efsane yönetmen david fincher kendisine has stiliyle yine damgasini vurmus müthis bir film. 10/10
cougarcop
cougarcop

22 Eylül 2009 tarihinde eklendi
film makyaj,oyunculuk,kurgu ve çekim kalitesiyle her türlü övgüyü hakediyor. süresi hayli uzun ve zaman zaman konsantrasyon eksikliği olabilir ama bütün itibariyle gerçekten çok güzel...ama konusu her ne kadar özgün gibi görünsede 'forest gump' ile gözden kaçırılamayacak kadar fazla benzerlik içeriyor.forest ve jenny aşkı burda benjamin ve daisy aşkıyla büyük benzerlik içeriyor.çocukluktan ölüme kadar.forestın bir anda mucizevi şekilde zengin oluşu benjamin ile benzerlik gösteriyor.forestın vietnam savaşı macerası, benjaminin 2.dünya savaşı macerasıyla örtüşüyor.forest ve benjaminde teknelerde özgürlüğü tadıyor ve forest için teğmen dan ne ise benjamin için kaptan mike o.forest gumptaki yaprak göndermesi bu filmde yerini sinek kuşuna bırakmış.her ikisininde annelerine bağlı oluşu ve her ikisininde uzaklaşsalar bile yine annelerine dönmeleri aynı.her ikiside sevdikleri kadından birer çocuk sahibi oluyorlar. benzerlikler çok fazla olsada ikisininde sinema tarihinde yerleri sağlam.8,5/10
dellydolly
dellydolly

16 Eylül 2009 tarihinde eklendi
şimdi seyrettim ve muhteşem bir film. daisynin küçük benjamini yürürken öptüğü sahne çok ama çok güzel.
mikobilly
mikobilly

8 Eylül 2009 tarihinde eklendi
gerçekten etkileyici bi film oscarı her şekilde hakediyor oyunculuklar bi başka özellikle brad pitt bence eniyi performansını sergilemiş 10 üzerinden 9
saykoops
saykoops

3 Eylül 2009 tarihinde eklendi
filmin uzun olması biraz yoruyor ama asla sıkmıyor filmin farklı bir havası var insanı gerçekten etkiliyor,duygulandırıyor izlemenizi tavsiye ederim bir de iyiki benjamin button gibi değiliz..:D
gokselarali
gokselarali

30 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Film harika olmuş.Değişik senaryosuyla muhteşem.İzledikten sonra insanda duygu yoğunluğu oluşuyor ve etkisinden uzun süre kurtulamıyorsunuz.Ayrıca filme uzun diyen arkadaşlara katılmıyorum bence olması gerektiği kadar uzun.Film hiç sıkmıyor izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum...9/10
ffergan
ffergan

26 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Fantastik bir öyküsü var,David Fincher hep böyle şaşırtmayı sever.Alışılmadık senaryosuyla,farklı bir filmdi..
ababy56
ababy56

7 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
umayfeyza haklı gerçekten orda görüo annesinin dans ettigini...neyse film başlarda pek sarmadı ama sonra büyüsü içine aldı..gerçekten çok başarılı bi yapim
anilyrock
anilyrock

1 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Benjamin Button...
Asla aklımdan çıkmayacak muhteşem bir senaryo.
Eşi ve benzeri olmayan...
Gerçekten muhteşem bir film
Çok uzun olmasına rağmen sıkılmadan izlediğim ve bana birkaç duyguyu birden yaşatan anlamlı bir yapım.
Her şey çok iyiydi gerçekten.Eşsiz bir yapım.Daha fazla söze gerek yok sanırım.

10/10
pselinq
pselinq

29 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Bence gelmiş geçmiş en değişik senaryo bu,zevkle izledim
the-end-2
the-end-2

26 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
on numara film başka söz yok
metal-monster99
metal-monster99

17 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
gerçekten çok güzel bir film ama film gerçekten çok uzun ve bazı bölümlerinde sıkıldığımı hissettim, oyunculuklar tartışılmaz konuda öyle ama biraz daha sürükleyici olabilirdi, yinede çok beğendiğim bir filmdi, rahatlıkla tavsiye ederim 8/10
gzmli
gzmli

10 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
tek kelime ile muhteşemdi filmin uzun olması hiçte belli olmuyor tamamen filmin içinde oluyosunuz çünkü benim için 10/10