Benjamin Button’ın Tuhaf Hikayesi

auro-n
auro-n

18 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Haytım boyunca düsünsem aklıma böyle senaryo gelmezdi yani adamın yaslı olarak doğması yaslancağı yerinde gençlesti eniyisimi denir kötüsümü bilmem ama ""yaşınla ruhun aynı olmamsı"" hayatının en hareketli anlarını yaslı olarak geçirmek filmi izlerseniz sizde yorum yapabilirsiniz
afhmer
afhmer

18 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Filmi izlemeden önce hiç bir beklentim yoktu, boş vaktim vardı ve film olsun da vakit geçireyim düşüncesiyle izledim ve iyiki de izlemişim. Bazı arkadaşlar mantık hatası arayıp denklem kurmaya çalışmışlar ama filmin böyle izlenmeyeceğini bilmiyorlar herhalde. Üzerinde bıraktığı duygu güzelse o film de güzeldir. Ayrıca Brad Pitte kişisel bir hayranlığım yoktur. Hatta o kadar iyi oyuncu olduğunu da düşünmüyorum ama bu filmde bir başka. Filmin başı garip bir olayla başladığı için sonuna kadar merak ettim iyiki de sıkıldığım yerlerde kapatmamışım. 9,3/10
khaleesi
khaleesi

24 Haziran 2009 tarihinde eklendi
filmin konusu uzunca ele alınmış ve beni benjamin buttonın tuhaf hikayesinden çok yakaladığı mutluluğu ve aşkı sadece kısa bir süre yaşayabilmesi çok etkiledi...brad pitt yine kendine yakışanı yapmış.çok güzel bi film,izlemeden geçilmemeli
ozlemync
ozlemync

19 Haziran 2009 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en muhteşem film kesinlikle cdsini alın
enzofrancescoli
enzofrancescoli

17 Haziran 2009 tarihinde eklendi
yazıklar olsun bu zihniyete bu dünyada milyoner gibi sıradan bi film oscar alıyor ama böyle bi başyapıt alamıyor,kesinlikle son zamanlarda yapılmış en büyük filmlerden pitt döktürüyo fincher üstadda yemeği önümüze sunuyo,kaçmaz...
tufi1234
tufi1234

16 Haziran 2009 tarihinde eklendi
yorumlar sözler kifayesiz son nokta şahane ne diyeyim söz bulamıyorum
Actor-Ums
Actor-Ums

12 Haziran 2009 tarihinde eklendi
her yönden kaliteli bir film. filmin işlenişi ise mükemmel ötesi. uzun olmasına rağmen sizi 1 sn olsun sıkmayan bir film. ve kesinlikle bir gerçek var ki oda oscar ödüllerinde bu filmin hakkının yenmiş olmasıdır.
dr-
dr-

10 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Kesinlikle mükemmel.Kurgusu,makyajı,Brad Pitt,Cate Blanchett ve diğer oyuncuları..Heyecanı,etkisi..Böyle 2.45lik bir süreye rağmen dinamizmini yitirmiyor olması.Çok enfes bir yapım. 10/10
kiji-2
kiji-2

4 Haziran 2009 tarihinde eklendi
kesinlikle şahane bir film.izlerken tüylerim diken diken oldu ve inanın 2.5 saat nasıl geçti anlamadım.uzun süre etkisinde kalacaksınız.
cagdaspulluk
cagdaspulluk

27 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Çok güzel bir filmdi ama Brad Pitt oynamasaydı bu kadar övgü alırmıydı bilmiyorum 10/10
berattarman
berattarman

26 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
bu ne güsel bir filmdir bütün sıkıntılarınızı unutturan sizi alıp götüren ekrana kitleyen ...kesinlikle izlenmeli ama en iyi yönetmen ve en iyi senaryo ödülüde almalı !!! 10/9
amiraslan
amiraslan

24 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
kaçırmayın!!!
bence bu film en iyi yönetmen ve en iyi senaryo oscarını hakediyordu
mesut1152
mesut1152

10 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
senaryo,yönetmen ve oyuncular muhteşem olunca ister istemez ortaya muhteşem bir film çıkıyor......son yılların en güzel filmlerinden biri kesinlikle kaçırılmamanızı tavsiye ediyorum........
babylashy
babylashy

1 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
muhteşem bir film.alışılagelmişin dışında..film bittiğinde çok uzun bir hayat yaşamışsınız gbi hissediyorsunuz.birden bir yorgunluk çöküyor lakin üstünede film izlenmiyor:)10/9
tuna-07400
tuna-07400

24 Nisan 2009 tarihinde eklendi
david fincher dıyorum baska bı sey demıorum adama helal olsun cok duzel yapıtlar sunuyo bızlere bu fılmınde en cok sevdıgım yer 50lı 60lı 70lı yıllardakı gecıslerı o kdar guzel ırdelemıs kı hayran kalmamak elde degıl mutlaka ızlnmesı gereken fılmlerden bırı:D