Benjamin Button’ın Tuhaf Hikayesi

mestinon
mestinon

22 Şubat 2009 tarihinde eklendi
senaryoya göre fazla ciddi,agır islenmis bir film,ayrıca yasli dogan bir bebegin gelişip gençleşmesini izlemek iyide gelişmis bir bedenin bebeklige kadar küçülebilmesi mantıga daha ters geliyor...tabi ben zevkle izledim farklı bir konu..
6OK
6OK

5 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Filmi izledim. Güzel filmidi, ama öyle aman aman 13 Oscarlık aday olması bence abartılı olmuş. Gerçi İngiliz Hasta filmine o kadar Oscar verildiğini göz önüne alırsak normal karşılanabilir!Bence asıl bu yarıştaki diğer rakibi Slumdog Millionaire izleyin. Ben bu filme göre Hintli filmi daha çok beğendim. Süpriz yaparsa şaşırmayın.
Selcuk Genc
Selcuk Genc

2 Mart 2009 tarihinde eklendi
oscarı kazanamadı belki ama benim için yılın en iyi filmi.Bir sinema şöleni adeta kazandığı 3 oscarı zaten hakediyordu en azından bu anlamda tesellim oldu bu ödüller.İnanılmaz derecede yaratıcı bir film.Kaçırmayın derim.
semahos
semahos

17 Mart 2009 tarihinde eklendi
Çok uzun zamandır merakla bekliyordum,nihayet dün seyretme fırsatım oldu...
Film vizyona gireli nerdeyse 4 hafta olacak olmasına rağmen,salon hınca hınç doluydu,2.sıradan yer bulabildik resmen:Beklentilerimi fazlasıyla karşılayan,oldukça etkileyici ve hakikaten adı gibi tuhaf bir filmdi...Beni zaten filme çeken en başta hikayesinin sıradışılığıydı..bir de içinde Brad Pitt olması tabi
Filmin uzun olması çokta sıkmadı beni,sadece ilk yarı daha doğrusu Benjaminin yaşlılığıyla ilgili bölümler biraz fazla uzatılmış gibi geldi...İkinci yarıyı daha çok sevdim sanki,daha akıcıydı sanırım...hayata dair birçok şeyi tekrar düşündüren ve sorgulatan bi film...Cate Blanchett çok hoş,çok duru bir güzelliği var ve Brad Pitt ile inanılmaz uyumlu bi ikili olmuşlar Oscar da zaten en iyi makyaj ödülü garanti bu filmin olmalıydı,oldu da zaten..ama bununla beraber kazandığı 3 ödül dışında çok daha iyi ödüller alması gerektiğini düşünenlerdenim..Uzun olması hiç kimseyi caydırmasın bence,izleyiciyi sıkmadan ilerleyen,yaşlılıktan gençliğe doğru yerinde ve zamanında geçişlerle kurgulanmış mutlaka görülmesi gereken mükemmel bi film
duygudbga
duygudbga

27 Eylül 2009 tarihinde eklendi
sadce filmdeki aşk hikayesinin hatrına 10/5..
1983gs
1983gs

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
film çok mükemmel değil ama konusunun değişik olması cazip geldi bana aslında çok ağır ilerleyen ve zaman zaman insanı sıkan bir film keşke bu kadar uzun olmasaydı ama yinede kesinlikle izlenmesi gereken bir film...
kubkub
kubkub

29 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Uzunluğuna değiyor gerçekten."off"demeden izliyorsunuz filmi.Brad Pitt yine mükemmel bi yapımla kendisini ispatlamış durumda..
alpkizilay
alpkizilay

17 Nisan 2010 tarihinde eklendi
daha ne söylenebilirki film gerçekten aklınıza kazınıyor yarattığı atmosfer mükemmel bu film için nasıl bir yorum yapılabilirki. dün milyoneri izledim bugün benjamin buttonu oskara güven olmadığını bir kez daha anladım iki film arasında fersah fersah fark var tabiki benjamin önde bir film nasıl milyonere gitmiş aklım almıyor
kalyon1984
kalyon1984

4 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Arkadaşlar dram türü falan diyosunuz da bu filmde dramla alakalı pek bişey göremedim ben eğer gerçek bir dram istiyorsanız ve ille de ağlayacam diyosanız sahtekara kesinlikle gidin türünün en iyisi ben dram türü ve durağan filmleri aslında sevmem ama nedense sahtekarda dramdan öte bişeyler vardı kesinlikle kaçırmayın bu filme para verme gibi bir hataya düşmeyin...
techtonic-329
techtonic-329

18 Mart 2009 tarihinde eklendi
film güzel ama david fincher filmlerini sıralasak bu film 5. sırada kendine yer edinir ancak daha güzel filmleri olmasına rağmen oscarın görmezden geldiği david fincher bu filmiyle bir anda 13 dalda aday göstermeleri ayıp bence.
AstalaVista
AstalaVista

6 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Film güzel olabilir ama abartıldığı kadar 13 dalda Oscar ödülü alacak bir yapım değil.. Forrest Gump ile pişti olan çok fazla sahne var.. 7/10 puan veriyorum ve Slumdog Millionaire Oscar yolunda başarılar diliyorum ;)
ahmetkenan3
ahmetkenan3

22 Şubat 2009 tarihinde eklendi
ıyı fılm kurgu ıyı ama oyle oncekı yorumlarda yazıldıgı gıbı ahım sahım bı fılm degıl ortaları falan cok sıkıcı zaten 3 saat fılm ızle ızle bıtmıyo kurgusu hatrına ızlenır
telli98
telli98

12 Şubat 2009 tarihinde eklendi
filmi izleyeli oldu bayağı.film david fincher mutfağından çıkmış usta işi bir film.oyunculukler vasat lakin brad pitin siyahi annesi olan kadın iyi idi.oskar ödülünü maalesef alamayacak çünkü slumdog millionaire filmini seyrettim kesinlikle o kazanacak çünkü daha kaliteli bir film.uzun olmasının dışında film kusursuz.tavsiye edilir.
8/10
canraps
canraps

8 Nisan 2009 tarihinde eklendi
yani silfelerr in yorumuna katılmamak elde değil..Elinizde böyle bir konu var ve böylesine kötü işlenmiş bir film elde edilmiş..hayal kırıklığı yaşadım..böylesine güçlü bir senaryo, bu tür bir filme nasıl dönüşür hala anlayabilmiş değilim..8/10 bence hakedebileceği en yüksek not..
batxxx
batxxx

4 Şubat 2009 tarihinde eklendi
film güzel ama bu hikayeyi sanki çok fazla bir süreye yaymışlar gibi.ayrıca bu filmin oscarlarda ana kategorilerde aday olupda the dark knight ın aday olmaması şaşırtıcı.