zugweng
20 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
İzlenebilecek bir film, komik ve birazda duygusal bir film, sonu filmin gelişimine pek uygun olmasa da genel anlamda güzel ve eğlenceli bir film. Güzel bir vakit geçirmek istiyorsanız gidebilirsiniz, önceki film ile uzaktna yakından ilgisi yok zaten bu da önceki değil yeni bir film :) Jim Carrey gibi olmasada Steve Carell de gayet güzel oynamış.
önceki filmi izleyip buda ona benziyordur diye düşünüyorsanız kesinlikle izlemeyin. ilk filmde yerlere yattım ama bu filmde kıyamet mesajından başka birşey yok. maalesef başarılı değil 6/10
vasatın biraz üstünde. en azından harcadığınız 1.5 saatinize yazık olmaz. çok daha kötülerini gördük. ve tabiki jim carry olsaydı süper olurdu. ama olmadı.
Filmin komediyle bir ilgisi yok.İlk filmde gülme krizine girmiştim.(Jim Carrey farkı)lakin bu filmde ne yazıkki komik bir şey yok.Bu arada Tanrı bile Amerika’yı o kadar seviyor ki senatoda yemin ediyor Amerika için.Sadece filmin sonundaki efektler için izlenir.Filmin efektleri için 6/10
Herkesin devamı niteliğinde sandığı Aman Tanrım,aslında ilkiyle hiçbir bağlantısı olmayan bir film.Çoğu zaman hoolywood ın senaryo konusunda sıkıntı çektiğin biliyoruz.Böyle durumlarda kalitesiz filmler de izlediğimiz olmuştur.Sanırım Aman Tanırım da bu filmlerden biri.Fantastik bir yapım olan Aman Tanrım,ne insanların ruhunu,nede duygularını etkilemiyor.Çok basit ve sırdan bir film olmuş.10/5.8