Aman Tanrım
3,4

Beethoven-2
Beethoven-2

1 Eylül 2007 tarihinde eklendi
İlk filmi görmedim. Bu, bence son derece eğlenceli, parasının karşılığını insana veren bi film. Basit ve iyi bir kurgusu var. Anlaşılır olması bence en önemli özelliği. Sevgi dolu bir aile yapısını filme iyi oturtmuşlar. 10 üzerinden 7 veya 8 derim.
aysenturan54
aysenturan54

29 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
az önce filmden çıktım çok güzelll olmuş yaaa önceki aman tanrımda iyiydi bu filmde adamın mimikler falan süper yaa:DDD
gugu-2
gugu-2

27 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
çok çok çok güzeldi hiç bikmadan izledim.izlenilcek bir film mutlaka izleyin.
teenyoung
teenyoung

27 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
O Kadar da Söylendiği Gibi Kötü Değil Bence Güzel Bir Fİlm Jim Carrey'nin Tekrardan Tanrının Gelip Ona Nuh Ol Demesi Saçma Olurdu Yani Jim Carey'in Burada Oynaması Yersiz Olurdu Adam Güzel Oynamış Eğlenceli Bir Fİlm İzlenmeye Değer 8/10
ilsalaron
ilsalaron

26 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
İlk önce şünü belirteyim; bu filmi ilk filme kıyaslamaya kalkarsanız çok büyük hataya kapılırsınız. Bu film Bruce Allmighty’den ayırmak gerekiyor bana göre tamammen apayrı bir film olmuş. Çok başarılı bir çalışma, hiciv ve mesajlar çok yerinde olmuş, Evan oyanayan oyuncu müthiş hem kendisiyle çok iyi dalga geçmiş hem de filmde müthiş oynuyor haftanın Fantastik 4’den sonra en iyi filmi, dipnot: Bruce Allmighty’i kaçıranlar üzülmesin yepyeni film karşınızda.
blaspranax
blaspranax

25 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Jim Carrey'nin olmaması çok problem olmamış gibi.Ama Jim carrey tapılası bir oyuncu hakkını vermek lazım.
Filmin konusu ilk filmden apayrı bir şekilde ilerliyor..ara ara kahka attıracak sahneler var ama ilki kadar değil tabikide..ama şunu söylemeliyimki film bittikten sonra cast sırasındaki görüntüler filmden daha komikti..özellikle o kısmı izlemenizi tavsiye ederim ben cok güldüm..7/10
b-kardes
b-kardes

22 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Bence Cok guzel bir film...Arkadasa katılıyorum ailecek izlenecek bir film
likedory
likedory

22 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Yorumlar biraz olumsuz ama ben filme bayıldım, ayrıca çokda güldüm. Jim carrey’in yeri başka o ayrı ama Evan Baxter’da inanılmaz komik bi adam. Filmin sonunda filmden daha çok güldüm :)
eftiotifosi
eftiotifosi

20 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
ilk film çok daha güzeldi tabiki ama bu da güzel
dckeybrd
dckeybrd

20 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bence çok keyifli ve izlemeye değer bir film.çevreci alt yapısı da takdire şayan.:)
odabasy
odabasy

18 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
1 kadar olmasada güsel güldüren bir film
djxox
djxox

14 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
eh biraz güzeldi film Jim Carrey olsandı daha ii olurdu bence
erdost
erdost

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Filme karşı kötü eleştiri yapanları anlamıyorum bukadar eğlenceli bukadar zevkli (karın ağrıtıcak kadar güldürmesede)komik bi film bence izlemeyenlere tavsiye ediyorum özellikle sel baskını sahnesini süper yapmışlar zaten morgan freeman var oda yeter bide sonundaki kamera arkası showuna bayıldımm
cursed-xes
cursed-xes

11 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
ilki gibi olduğu kesinlikle söylenemez ama kötü bi film değil bence seyre değer...
nevenatuna
nevenatuna

6 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
ben filmin daha çok duygusal ögelerine takıldım, yine bu kadar hır gür içine çok nazikçe duygusal mesaj işlenmiş.