teoberk3131
24 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
İlkinin yakınından geçmeyecek bir film.Mantık hataları da var.Ama Jim Carrey olsaydı çok fazla olmamakla beraber, daha komik bir film olabilirdi. Mesela o Nuh görünüşünün içinde Jim Carrey (ve kendine has hareketleriyle) daha komik gözükürdü.
Bu kadar gereksiz bir film ve o kadar harcanan para filmin son sahnelerindeki efek ne gereği vardı. Gene amerikadaki yolsuzluk üzerine yazılmış ilk filme göre çok saçma bir film
bu kadrodan nasıl bu kadar kötü bi film çıkar anlamadım. hele morgan freeman filmi çektikten sonra neler hissetmiştir çok merak ediyorum. felaket kötü bi film, o kadar para harcandı ama sonuç güldürmeyen bi komedi filmi. tüm emeklere yazık olmuş...
açık olmak gerekirse hiç hoş bi film değil,bunu 1.sine bağlı kalmadan söylüyorum.Yoklukta bile gitmez diorum 4/10 ayrıca kuşlar neden biniolar gemiye çözemedim onları bağlayan bişey yokki ...
böyle saçmalıklarla dolu hele kendini Tanrı yerine koyan adam peygamber yerine koyan bi ekipden oluşan ,olayları anlatmak bi mesaj vermek ya da **kesinlikle** güldürmek için yapılmamış her anında insanların kutsal olan inançlarıyla dalga geçilen 2 saatlik bir gösteri.**İzlenilmememsİ** şiddetle tavsiye edilir..