Alacakaranlık
3,7

korcane
korcane

22 Eylül 2006 tarihinde eklendi
gercekten bu film bekledıgımden daha ii cıktı bence gerılım dozu tam yerinde bir fılm esrarenegiz olaylar ve gziem entrıka hepsi var filmde bence mutlaka gorun benım tahmınım basından beri dogru cıktı o ayrı :) bu arada filmin cekildigi yer bu kadarmı guzel olur o sahıl o manzara ınanılmaz bu arada demi moore un oyunculuğuda bir baska ii..
1983gs
1983gs

24 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
güzel film çok fazla güzel olmasada bazı sahneleri hakkaten ürkütücü izleyin bence demi moore hayranları özellikle kaçırmasın ...
seher-parsana
seher-parsana

9 Nisan 2007 tarihinde eklendi
çok güzeldi.hayatta kimseye güvenilmemesi gerektiğini bu filmi seyredince bir kez daha emin oldum.gerilim,duygusallık her şey var.harika çok beğendim.seyretmeyenlere tavsiye ederim
sibel-t1977
sibel-t1977

21 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bence çok iyi bir filmdi çok beyendim..herkese tavsiye edebilirim
mgunal35
mgunal35

29 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Film güzel arkadaşlar seyredilir. 10 üzerinden 7.5 özellikle okyanus kenarındaki eve dikkat:!
hurolozkan
hurolozkan

8 Eylül 2006 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim en keyifli,en sürükleyici filmlerden biri.demi moore hayranları kaçırmasın.macera,gerilim,romantizm ve süpriz finaliyle kaçırılmaması gereken bi film.izlemeye değer.10 üzerinden 9 benden.
sumuh23
sumuh23

18 Aralık 2007 tarihinde eklendi
izlerken sizi meraklandıran bir film.Bu yüzden sıklımadan izleyebiliyorsunuz.Ayrıca süpriz son.çok beğendim.herkese tavsiye ederim
marrynoss
marrynoss

18 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Kurgu harikaydı..konu da...artık sonu surpriz olan filmlere alıstıgımız icin sonları tahmin etmek pek de zor olmuyor benim icin ama yine de gercekten guzel bi filmdi..hoşlandımmm..
marticigligi
marticigligi

11 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Son yıllarda izlediğim en güzel filmdi. Filmin atmosferi, o mükemmel müzikleri ve manzaralar inanılmaz derecede filmle bütünleştiriyor insanı. İçindeymiş yaşıyormuşsun gibi bir havası var filmin. Klasik sayılabilecek derecede kült film statüsüne girebilecek bir film. Bazı filmlerin değer geç anlaşılır bu da öyle olabilir bence bir şahaserdi.
ozzyyyy
ozzyyyy

23 Aralık 2006 tarihinde eklendi
gerçekten çok güzel bir gerilim filmi çok beğendim ya kesinlikle öneririm ve beğenmeyenleri anlayamıyorum!!!!!
askiserhat-1907
askiserhat-1907

23 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Bence güzel bir film. Sıkılmadığım filmlerden biri. Merakla sonunu bekliyorsunuz. Bence gerilim sevenler mutlaka izlemeli.
montana-2
montana-2

11 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Güzel ve de şaşırtıcı anlarla dolu, zaman zaman insanı geren, muhteşem manzaralar ve iskoç müzikleriyle tadına ancak sinemada izleyince varacağınız bir film..Bu filmde Demi Moore’un yüzündeki kırışıkları görünce zamanın acımasızlığını daha iyi anlıyor insan..
sheva-1905
sheva-1905

1 Eylül 2007 tarihinde eklendi
gerçekten hoş film 10/8 i hakediyor
uzim
uzim

26 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Vizyonda olan filmlerin yarısını seyretmiş birisi olarak izlediklerimin içinde en iyisi bu.
llerdall
llerdall

18 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Senaryo süperdi sonuna kadar gizemini korudu harikaydı..