medjai78
30 Eylül 2004 tarihinde eklendi
bu filmde gerçek köpekbalıkları kullanılmış dediler.Gerçektende doğru evcil köpekbalıkları sadece ayakaltlarından geçip duruyolar.Hatta eğitimliler 'kameraya bakma abi' ya nekadar sıkıcı.bi gerilim verelim demişler filme ama yeter.bu kadar sabırlı köpekbalığımı olur.ben saldıracaktım azdaha.tamam gerçek bi hikaye olabilirde film yapmayın böle hikayeleri.
Fimi izleren o kadar sıkıldım o kadar sıkıldım ki anlatamam. Bi arkadaşım mutlaka izle çok etkileyici ve süper dediği için izledim ama içim şişti filmi izlerken. Filmin gerçek hayattan esinlenerek yapıldığın bilmeden izlemiştim belki bunu bilerke izleseydim daha farklı olabilirdi.
ben hayatımda bu kadar etkileyici bir film izlediğimi hatırlamıyorum tabi bunda filmin gerçek bir olaydan esinlenmesininde payı var. filmi beğenmeyenlerede hak vermiyor değilim çünkü film korku filmi olarak lanse edildi tabi böyle olunca yok film hiç korkunç değilmiş çok sıkıcıymış gibi yorumlar yapılıyor iyide bu filmin türü dram korku değilki ama bu trajik olayı okadar başarılı yansıtmışlarki filmi izledikten sonra 1 saat kendime gelemedim kendimi onların yerine koydum sanki ben okyanusun ortasındaymışım gibi düşünmeye başladım. yani kısacası çok etkilendim bişey daha filmde tempo yok diyenlere şunu söylemek istiyorum ne yani saçma jaws filmlerindeki gibi köpek balıklarının ikisinide parçalaması ,yutmasımı gerekiyordu sadece 2-3 türü dışında ve aşırı aç olmadıkları takdirde köpek balıkları insanları parçalamaz
Filmin sonu güzel değildi. Bir kere adamın öldüğünü zar zor anladım, kadın da nasıl öldü, intihar mı etti, köpekbalığı mı aşağı çekti anlamadım. Yani emin değilim ama sanırım ikisi de öldü. Peki madem gerçek hayattan alınma, her ikisi de öldüyse ayrıntıları kim verdi de bu film böyle çevrildi. Yani en azından biri yaşasaydı film bence daha gerçekçi olabilirdi.
pınar gümüş, ve herkes için konuşuyorum, eğer yorumunuzda izlemeyenler için filmin bütün süprizini bozacak şeyler kullanıyorsanız lütfen en azından belirtin SPOILER diye.. burda insanlar filmleri izledikten sonra yorum yaptığı kadar, izlemeden önce de kararsız kalmamak için okuyorlar, 2 cümlede filmi özetlemek ve özellikle de sonunu yazmak hangi akla hizmet anlayamadım!..