dilosss
13 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bu kadar kötü bi filmi daha önce hiç izlememiştim..bir okyanus ve iki insan hepsi bundan ibaret bide arada sırada gelip giden köpek balıklarınıda unutmamak gerek tabi
Bu ne şimdi film mi dediğim bir film. Ne aksiyon var, ne hareket var. Film gerçek hayattan alındığı için midir nedir? Yönetmen almış eline kamerayı sanki düğün programı çekmiş. Klasik bir film havasından çok uzak. Hadi diyeceğim farklı bir şey yapalım demişler, ee sinema sanatı da yok içinde. Kötü.
açıkdeniz zevk almak için izlenecek bir film değil!fakat film teknik yönleriyle ele alınırsa gerçekten alkışı hakediyo çünkü çok gerçekçi bir film.kameara çekimlerindede bunu desteklemek için amatör çekim yapılmış!ben filmden zevk almak isterim bu yüzden....
filmi ilk izlediğimde bunun bir sinema filmi olduğundan şüphe duydum.denize açılmış bir grubun kendi aralarında çektikleri bir görüntüyü film yapmışlar gibi geldi bana.zaten olay gerçekmiş.sakın izlemeyin...
bu filmde gerçek köpekbalıkları kullanılmış dediler.Gerçektende doğru evcil köpekbalıkları sadece ayakaltlarından geçip duruyolar.Hatta eğitimliler 'kameraya bakma abi' ya nekadar sıkıcı.bi gerilim verelim demişler filme ama yeter.bu kadar sabırlı köpekbalığımı olur.ben saldıracaktım azdaha.tamam gerçek bi hikaye olabilirde film yapmayın böle hikayeleri.
pınar gümüş, ve herkes için konuşuyorum, eğer yorumunuzda izlemeyenler için filmin bütün süprizini bozacak şeyler kullanıyorsanız lütfen en azından belirtin SPOILER diye.. burda insanlar filmleri izledikten sonra yorum yaptığı kadar, izlemeden önce de kararsız kalmamak için okuyorlar, 2 cümlede filmi özetlemek ve özellikle de sonunu yazmak hangi akla hizmet anlayamadım!..
Yorumlara bakın ve farklı olma derdindeki arkadaslara uyarak bu filmi izleyin,izledikten sonra farklı olmaya calışmanın ne kadar kötü birsey olduğunu anlarsınız.Eğer gerçekci yorum okmak istiyorsaniz,en basitiyle izlemeyin derim,farklı arkadaslara kanmayın yani..
arkadaşlar bugün gittim.hayalkırıklığıydı.bi kaç köpekbalığı saldırısı olan sahneler gerilim yapıo.başkada bişi yok.zaten filmde sanırım 4-5 ayrı sahne var.filmin başını göremedim biraz geç girdim o yüzden başlangıcı hakkında bişi diyemicem.ama çok saçma sahneler var.örneğin filmin sonunda...neyse sonunu sölemiiim.ama çok saçma bi son oldunu sölim.açıkçası verdiiim paraya acıdım.
Bu filmi gördüm dayanamıycam bu kadar zaman sonra yazıcam,heyecanla büyük hevesle gittiğim bu film resmen belgesel çıktı.Film adına hayatımda ugradığım en büyük hayal kırıklıklarından biriydi.Gittiğim her filmi begenmemiş olsamda yinede izlemek içn bir seyler yapardım.Uyuduğum tek film bu oldu.Berbat çünkü insan çok farklı seyler bekliyo
bnce çok sıkıcı bi filmdi.. nedense son zamanlarda yapılan bu tür köpekbalıklı filmleri jaws gibi etkilemio.. sadece izlemiş oldum yani.. hiç bi etkileyici yanı yoktu..