mahzal
8 Haziran 2009 tarihinde eklendi
İlk gün gittim filme.Beklentilerimin altında çıktı, ama yine de güzeldi. Filmde, bilmediğim bi eksiklik hissettim, bi şeyleri koymayı unutmuşlar gibiydi. Efektler harikaydı, aksiyonda gayet iyiydi. Ama hala favori olarak 2. filmi görüyorum. (:7/1o
arkadaslar filimi begenmeyenler korsan dvd sini alip izleyenler oluyor ben korsan dvd sini almştm 2 ay önce ama megerse sacma sapan cakma bi terminator isminde bi filmmis :D adamlar karakter isimlerini bile kullanmslardı nasl boyle bi film cekerler diye hayret ettiydm ama fragmanlara baknca olayi anladm farkli bi film izlemsm megerse :D sinamada bakianca filme hayran kaldm enson sahnesinde swayzabnager ckor ya müthişti :D
Daha Sinemaya çıkmamışken internete düşmesi beni biraz üzdü ama aynı zamanda sevindirdi şimdi indiriyorum bakalım nasılmış film wolwerin gibi montajsızmı bakıcaz
film herseyi ile mukemmeldi konusuyla oyunculariyla ve hic dusmeyen temposuyla sıkılmadan oflamadan izledim cameron un ilk 2 filmindeki duyguyu fazlasiyla bu filmde de hissettim bazi kisiler bir arnold takintisidir gidiyor merak etmeyin zaten bu filmde t800 u yine renderlenmis sekilde roland kicginger in vucudunda arnoldun yuzunu goreceksiniz
cristian bale geldi batmana hayat verdi bundada oynuyor!..ve terminator 2 kadar bi etki bırakacağını sanıyorum imbdde 9 alabilir belkide!seneryo ya bağlı
ya ben anlamıyorum neden hala T2 deniliyor ki.tamam T2 de güzeldi bu da güzel.yani T2 diye abartmayın artık.Bütün Terminator serisi güzeldi.tamam belki T2 cok daha güzel di ama bu da güzel.kimileri buna yok iste 10/3 veya 10/4 ne ye göre veriyor bunu T2 ye göre.yazık be kardesim o kadar da kötü değil bu film.abartmayın artık su T2yi....
Görsel olarak çok güzel. Ayrıntıya girersek çok hata, saçmalık bulabiliriz. Bana göre olaya iyi vakit geçirmek olarak bakarsak daha az dikkatli oluruz ve böylece filmden daha fazla zevk alırız diye düşünüyorum. Arnold Schwarzeneggerı görmek beni şaşırttı.
kötü bir film olacak gibi bi his var içimde (hatta 3. filmden daha kötü) basacaklar grafiği verecekler sinemaya bu seride 3leme olacak ama keşke Terminatör adı altına saklanma gereği duymasaydı
Ayrıca Christian Baleyide her filmde görmeye başlamak artık sıkıcı olmaya başladı :( Yani neredeyse tüm eski yapımların yenisinde oynatacaklar itici olma yolunda hızla ilerliyor bence :@
kısmi durağanlık olmasına rağmen oldukça kaliteli ve güzel bir filmdi.Cristian Balain oynadığı filmler genelde güzel oluyor zaten ama bende böylesi bir filmin nolan kardeşlere verilmesini isterdim güzel yapımdı.
ya benim anlamadığım bu film bugün gösterime giriyor neden Türkiyeye 5 haziranda giriyor,güney kore de bile yarın gösterime giriyor biz bu kadar geri bir ülkemiyiz acaba
(spolier icerir)öncelikle filimi begenmiyen arkadasların begenmeme sebebini anlıyorum filimde cok az terminatör görüyoruz herkes daha cok savas daha cok terminatör görmeyi umuyordu sahsen bende ama filimin baskıs acaısı bence kötü degil aklımızda kalan bazı soru isaretlerini siliyor ve t-800 daha yeni yapıldıgına göre bu filmin devamı cakilecek ve zaman makinası bulunacak gecmise gidilecek yani bence büyük olasılıkla cekilecek cekilirse herkesin benkledigi o savas sahneleri bu filmdeki gibi kücük bir direnis olmayacak meydan muharebesi ceklinde gececek işin özü iyi film