hfaruk1987
8 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Ben bu filme büyük beklentilerle gittim belki bu yüzden olsa gerek pek fazla beğenmedim beğenemedim filmin sıradan aksiyon filmlerinden pek farkı yoktu ben daha fazla bilimkurgu öğeli savaşlar bekliyordum sinemaya gidenler ne demek istediğimi daha iyi anlıyacaktır
bundan sonra beyazperdenin yorumlarını okumayacağım,çünkü çoğu kişi filmi yerden yere vurmuş,abartmışlar iğrenç falan diyenler var.ben beğendim filmi gayet güzeldi.imdb puanı bile 7 bu filmin.serinin en kötü filmi diyenler boş konuşuyor,yorum yazmak için yazmayın buraya arkadaşlar,filmi izlemeyip yorum yazanlar bile var,izleyin derim...
Bence seri yeni başlıyor bazı arkadaşlar uzatılmamalı felan diyor ama ilk 3 film den bu film i ayrı tutmak lazım.İlk 3 film de makinelerin yükselişini gördük bunda ise çöküşünü görecegiz.Dedigim gibi yeni bir seri başlıyor süper oalcak.
Bugün gittim süperdii..Farklı bi açıdan yaklaşmışlar müzikler zaten süperdi..Şiddetle tavsiye ediyorum kesinlikle sinemada gidin.. İyi seyirler şimdiden..
bence bu filimi bu kadar guzel yapan bas rol oyuncusunun bale olması idi gercekten rol üstüne oturmus ayrıca filim sesleri ve bitmeyen aksiyonu ile hiç sıkmıyor sizi gercekten koltugunuza cakıyor bence izlemelisiniz bu filmi gercekten cok guzel
Christian Bale benım favorı aktorumdur...super fılmlere ımza atmıs bı oyuncu olarak bu fılmde de basarılı olucagını tahmın edıyorum (en azından oyunculukta:D)...sabırsızlıkla beklıyorum bu devam fılmını
makineleri salak gibi gostermisler .senaryosu kotu,filmde ortamlar da cok kotuydu .Kumlu dagi tasi topragi cekerek 'neler olmus boyle dunyaya' diyerek heyecanlanacagimizi dusunen film yapimcilarisonuc olarak 3.film den daha iyi bir film cekmeyi basarmislar10/5
Filmin aynı hikaye üzerinden gitmesi iyi fakat ... hikaye sürükleyiciliğini yitirdi gibi .. aksiyon sahneleri fena değil ancak biraz daha iyi olabilirdi ⭐️⭐️⭐️⭐️ Ben terminator serisini seviyorum eksik yanları olsada benim gözümde 4 yıldız almayı hakediyor