Bir Terminator hayranı olarak kendimi eski serinin havasında olmayacagına hazırlamıştım ve o şekilde izledim..Kesinlikle çok başarılı bir devam filmi ,sonuna kadar sıkılmadan izledim..T5de Connerın daha ön planda olması için gerekli alt yapıda hazırlanmış bu filmde.Merakla serinin gelecek diğer filmlerini bekliyorum;Connerın geçmişe Kyleı ve daha sonra T800ü yollamasını görmek adına
fragmandan pek birşey belli olmuyor. ama christian bale son dönemlerde çok başarılı projelerde rol aldı.bu filmin bi transformers havasında geçmesini umuyorum
kardeşlerim ben flimi izledim flim terminatörle hiçbi hiç ilgisi yok. tamamen kendi düşüncelerinden arındırılmış bir flim izlerken tam anlamıyla sıkıcı bi flim ben bu yorumu ilk defa yapıyorum.christion bale nin bu flimde çok sade durması beni üzdü
acikcasi ben pek fazla begenmedim film bana cok basit cok eksik geldi mesela t800 diye yeni versiyon terminatorlardan bahs ediyor bence o dev tasiyici terminator hepsinden iyiydi gerek yoktu t800 e eger t800 yapacaksanda bari biraz ahim sahim bisi olsaydi digerlerinden enazindan gorunus olarak farkli olmaliydi birde anlamadigim bir nokta vardi neden terminatoru insanlardan yapmaya calisiyorlardiki terminator 1 deki termoniator hepsinden iyiydi insan kullanmadan yapilmistilar
james amcanın eksikliğini çok hissettim senaryoda.john connor kadere bi inanıyo bi inanmıyo.2 de inanmıyo.3ün sonunda vay be terminatörün her dediği doğru çıktı o biliyordu ama ben hep kulağımı tıkadım dinlemek istemedim diyo aynı 2.de annesini deli zannedip inanmadığı gibi sonra belki kader diye bişiy vardır diyo.4 te ise yine karakter değiştiriyo kaderimizi kendimiz belirleriz diyo.ama film çok bağlantılı birle bile bağlantısı var(sarah connorın kaset doldurması)ama 150 milyon dolarlık bi film de mutlaka izlenir .edward furlong(t2deki çocuk)daha iyi yakışıyor bu role kim ne derse desin.
film kesinlikle beklentilerinizi karşılayamıyor bi sonraki sahneyi çok rahat tahmin edebiliyorsunuz zaten bi süreden sonra sıkılıp sonunu merak ettiğimden izledim...bence bu puanı hak etmiyo fakat christian bale ve terminatör adı için verilmiştir bence bu puan
güzel olcak güzel....bide şunu söliyim arkadaşlar öle konu bulamıyolar devam yapıyolar olayı değil bu film... en sonunda savaş başlıyo artık.daha 2 film bile yapılır bunun üzerine.john connor un sonu ne olacak hiç mi merak etmiyosunuz?
Hiç Terminator serisi izlememiş biri izlerse beğenmesini analyabiliyorum. Fakat bu seriden beklenen bilim-kurgu öğelerini içerisinde barındırmadığını düşünüyorum.