T-3 ü büyük beklentilerle izlemiştim ve aynı şekilde büyük hayal kırıklığına uğramıştım.Arni siz terminatör filmi çekilemez diye düşünmüyorum, arnold artık yaşlandı, kimse onun kadar o role yakışmasada ona yakın oyuncularda yok değil. Yeni t-800 sima olarakda benzerlık gösterıyor arni ile fakat ben the rock ın olmasını beklerdım cuk diye otururdu role.Cristian bale de connor için mükemmel bir seçim en azından t-3 deki gibi sünepe bir connor izlemiycez.T-2 nin yerini hiçbirisi tutamaz belki ama bu filminde çok ses getireceğine eminim. Eski kadrodan kimseler kalmamış umarım serinin son filminde arnold,R.patrick,L.hamiltonu görebiliriz.Tabiki yönetmen koltuğunda da efsane James camero nu
Bence seri yeni başlıyor bazı arkadaşlar uzatılmamalı felan diyor ama ilk 3 film den bu film i ayrı tutmak lazım.İlk 3 film de makinelerin yükselişini gördük bunda ise çöküşünü görecegiz.Dedigim gibi yeni bir seri başlıyor süper oalcak.
t3 gibi olmasın yeter.. amerikan sinması bua ra hep eski filimleri ekle alıp yani değişimler yaratıyo ve iyide iş cıkartıyor buda böyle olur umarım snıırm hasılat yapıp yeni senaryolar çin para topluyorlar. zor iş eskinin üstüne cıkmak tek istediğim baba filmine dokunmasınlar..
1983 yılında başlayan serüven 25 yıldır aralıksız devam ediyor. çekilen 3 bölüm vede dördüncüsü, ayrıca sarah connor günlüklerinide unutmayalım. böyle giderse önümüzdeki 20 yıl daha terminatör serisi devam edecek gibi. ben bu serinin hastasıyım vede merakla takip ediyorum. yaşasın terminatöööööööööörrrr.
t3 deki john connor tam bi felaketti.zaten t3 de rezaletti.umarım t4 de durum toparlanır. bale harika bi oyuncu.fakat arnoldsuz terminator filmi nası izlenir bilemiyorum
Christian Bale benım favorı aktorumdur...super fılmlere ımza atmıs bı oyuncu olarak bu fılmde de basarılı olucagını tahmın edıyorum (en azından oyunculukta:D)...sabırsızlıkla beklıyorum bu devam fılmını