Terminatör: Kurtuluş: en yeniler yorumlar - Sayfa 3
Terminatör: Kurtuluş
hfaruk1987
8 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Ben bu filme büyük beklentilerle gittim belki bu yüzden olsa gerek pek fazla beğenmedim beğenemedim filmin sıradan aksiyon filmlerinden pek farkı yoktu ben daha fazla bilimkurgu öğeli savaşlar bekliyordum sinemaya gidenler ne demek istediğimi daha iyi anlıyacaktır
geçiş filmi olduğundan çok şey beklemedim doğrusu. fakat john conner olarak Bale oturmuş bu role. tabii beklentiler daha ileri fakat diğer bölmlerin çok daha ii olacağına inanıyorum
Hiç Terminator serisi izlememiş biri izlerse beğenmesini analyabiliyorum. Fakat bu seriden beklenen bilim-kurgu öğelerini içerisinde barındırmadığını düşünüyorum.
Görsel olarak çok güzel. Ayrıntıya girersek çok hata, saçmalık bulabiliriz. Bana göre olaya iyi vakit geçirmek olarak bakarsak daha az dikkatli oluruz ve böylece filmden daha fazla zevk alırız diye düşünüyorum. Arnold Schwarzeneggerı görmek beni şaşırttı.
Filmi gayet başarılı buldum. Aslında garip bir filmdi. Çok güçlü bir eksiklik hissiyle bazı sahnelerin verdiği müthiş heyecan hissi çarpışıp durdu bende. ama beğendim filmi. Hiç değilse tabanında büyük mantık hataları olsa da kendince bir hikayesi vardı ve bu hikayeyi güzel işliyordu. Sanki orta doğuda bir savaşı anlatıyor gibiydi, gerçekçiydi film.
Terminator denilen zaten Arnold un kendisi, bu film çok saçma olmuş, Rocky yada Rambo yu Dustin Hoffman oynarsa olurmu yani bu filmin Terminatorle alakası yok çok saçma izlemeden soğudum filmden.
Arnold diyip duranlar var. Tamam eline pompalıyı alıp 25-30 kişiyi öldürmesi bile belli bir gişe başarısı demek ama adam artık yaşlanmış. Belki hala oynasa herkes eleştirecek adamı. Efsane oldu ve zamanı geldiğindede işini bıraktı.
Eski terminatörlerin bir havası vardı. 1 de sarahın düştüğü çaresizlik ve cyborgların işgali hikayesi herkezi büyülemişti. 2. film zaten en iyi yapımlar arasına girdi. Katıksız aksiyon, mükemmel kurgu, oyunculuk... 3 kendini bir şekilde izlettirdi. Fakat bu film terminatör havasından yoksun james Cameronın elinden çıkmadığı belli oluyor. Sadece hikayeye yabancı kalmamak için seyredeceğim.
arnold ve terminatör bana hiç bi şey çağrıştırmıyo.eminim bale batmanı nasıl efsane yaptıysa bunuda başarıcaktır..aynı şeyleri batman içinde dediler ama hepsini solda sıfır bıraktı.bizim türk insanı doyumsuzdur kulp bulmaya bayılır bunada kulp bulucaklardır bazıları.ama hepsi boş bale ile terminatör şahane...
Benimde merakla bekledigim bir film ama bana 8/10 yıldızlık bir film gibi görünüyor inş yanılırım çünkü fragmanında güzele benziyor. Bakalım nasıl bir yapıt çıkcak bunu 10 haziranda görcez
Bir Terminatör hayranı olarak, izlediğim bu film ne yazıkkı beklediğim tadı veremedi. Bu demek değil ki film kötü, ama ordan oraya atlanan konular, anlık bitiş ve efsanevi komutanın tam tanıtılmaması. Evet efektler çoğu yerde güzel ama bu filmin bütünlüğüne sirayet etmiyor. Hiç terminatör çekilmemiş olsa, ve bu ilk olsa sıradan bir bilim kurgu aksiyon diye sınıflandırılırdı. Arada ki farkı görmek isteyenler Terminatör 2 yi seyredip, müziklerinin bile nasıl cuk oturduğunu görebilir. Hatta dileyin T 2 de soundtrack da bulunan swat team attacksı dinlediğinizde herşey açığa çıkacak. Bir şey daha, filmin devamı geliyor....