Film eskisi kadar bi terminatör kovalamacası içermese de ilk 3 ü kadar kaliteli ve dolu bir film olduğu kanaatindeyim.Bazı yerleri çok basite indirgenmiş bulsamda gerek efekleri ile emek harcanmış bir yapıt. Bu arada arnold shwenzeger filmde mevcut kısa bi sürede olsa:) 10/9
anlamıyorum bazı arkadaşları.ilk filmden beri konu robotlar ve insanlar arasındakı savaşın olacağı gunu anlatıyordu.şu anda o gunu goruyoruz.bu fılm losttakı altılının adadan kurtulması gıbı bıse.bilmiyorum anlatabıldımmı.nie arnold arnold dıosunuz anlamadım
Mükemmek bir yapım bekliyordu-m(k)..Ama birşeyler eksik gibi geldi..Aksiyon sahneleri kesinlikle çok doyurucu ve sinemada görülmesi gerekir evet ama genel anlamda tam anlamıyla tatmin edici değildi malesef..
fılm guzel ama bana su tuhaf geldı temınator 2 ve 3 dekı robotlar neredeyse yok edılemezdı parcalanıp tekrar toplanıyodu demır yada metal yıgını degıl hatta seksıydıler yada benzer seyler ama bu robotlar bıldıgımız robottu demır yıgını ne oldu yanı yıllar gectıkce bunların teknolıjısı mı gerıledı tuhaf geldı yanı bana..
film güzeldi ben begendim hatta arnold da t1 dekı haliyle vardı ii bi süpriz olmus.film güzel ama bence t4 son diil bu film 6 ya kadar sürer bellı olmaz elm sokagı gibi 7 de son bulur ama tavsiyem izleyin..
film iyi olmuş tabiki. o terminatör 3 deki başarısızlıktan sonra bu bayağı iyi geldi bana. ama yine de sanki o 1 ve 2 deki hava ve sürükleyicilik yok gibi. 1 ve 2 yi şimdi ne demek istediğimi anlarsınız. böyle sanki bir şeyler yarım kalır ya siz onun tamamlanmasını istersiniz. onun gibi bişey. film yarım pişmiş yemek gibi sanki. yani çok çok daha heybetli bir savaş bekliyorduk. ama her yerde 5 ve 6 çekilecek deniliyor. 3 bölüme yaymışlarsa bu savaşı o zaman bişey diyemem. arnoldsuz terminatör olmaz deyip yine yüzünü gösteriyorlar. ama gerçekten de terminatörü terminatör yapan arnold değilmiydi siz söyleyin. 9/10
film kötü değildi arnoldun ufak da olsa gozukmesi de hos olmus bazı mantık hataları dısında gercekten hostu ama bir şey söylemek istiyorum christian balei cok begenen bir insan olarak o oyunculuk neydi öyle hele o ilk yarı.. tamamen donuk bir surat arkadasına yakınının öldügünü soylerken,sevgilisine sarılırken,emirler verirken hep aynı sanırım cok fazla asker ve direnişin lideri ol demişler abartmıs cok kotuydu cok!!
Arnold olmazsa Terminatör filmi olmaz diyen arkadaşlar, İlk filmden beri hikayenin baş kahramanının John Connor olduğuNu ne zaman anlayacaksınız acaba ? ;)
birsürü saçma yorum 1-2-3 bir milattı işgal öncesi 4-5-6 işgal sonrasını konu alacak adam yaşlandı neyin yorumu daha bitti yani olay ilk film 1984 yapımı 25 sene geçmiş, arnold makina modeli olarak t800 dü yani metal iskeleti dokuya uygun olanından savaşın başı ve ilk icatlar t600 lerle başlayacak savaş onlarda insan kaplaması yok, arnold un hadi oynama şansı vardı diyelim yine olması abest kaçardı her serisinde söylediği gibi birgün bu filmin başrol oyuncusu john connor olacaktı (lider) bu arada film çıktı izleyenlerin yorumu önemli bu saatten sonra :)
Christian Bale ve Terminatör muhteşeeeemm. Müthiş , Süper , çok iyi bir fikir. sabırsızlıkla bekliyorum. filmin çok iyi olduğuna eminim. çıkar çıkmaz sinemadayım. çok sabırsızım bu film için. mutlaka izleyin. iyi seyirler ...