Terminatör: Kurtuluş

canac16
canac16

14 Haziran 2009 tarihinde eklendi
bence bu filimi bu kadar guzel yapan bas rol oyuncusunun bale olması idi gercekten rol üstüne oturmus ayrıca filim sesleri ve bitmeyen aksiyonu ile hiç sıkmıyor sizi gercekten koltugunuza cakıyor bence izlemelisiniz bu filmi gercekten cok guzel
Mehmet Emin U.
Mehmet Emin U.

12 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Serinin en iyisi Christian Bale
ozz2003
ozz2003

11 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Bugün gittim süperdii..Farklı bi açıdan yaklaşmışlar müzikler zaten süperdi..Şiddetle tavsiye ediyorum kesinlikle sinemada gidin.. İyi seyirler şimdiden..
techno850
techno850

10 Haziran 2009 tarihinde eklendi
filmin sonu devam filmi çekilmek istenircesine yazılmış gibi hissettm..ama insanlarla makinelerin farkını mükemmel şekilde açıklamaları, ve aksiyon sahneleri güzeldi sonu tatmin edici değildi açıkçası
emo-1453
emo-1453

10 Haziran 2009 tarihinde eklendi
scar face 53 arkadaşa katılıyorrmm 2. filmden sora en iyi filmdi konu baglantılar efektler mükemmel oturtulmuş..arnoldun çıkmasıda gayet güzel olmuşş..bence bu yılın en iyi 5 filminden biri..
hmdyw134
hmdyw134

10 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Filmde anlatılacak çok konu vardı..zaman kısa gelmiş yoksa harika bir film.devamı gelicek çok belli,Hydrobotlar ne kadar güzeldi ama :-D
HAMLET1980
HAMLET1980

9 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Sam Worthington (Marcus Wright ) bence o kadar ön plana çıkmışkive o kadar iyi oynamışki oconner baya silik kalmış . Aslında başrolde o olmalı hakikaten harika oynamış,filme gelince bence gayet başarılı olmuş beklediğime değdi doğrusu .son zamanlarda kaliteli film kısırlığı içinde oldukça keyif aldığım filmlerden birisi oldu.10/10
bjkmanyagi
bjkmanyagi

9 Haziran 2009 tarihinde eklendi
kim ne derse desin film gayet başarılıydı,son zamanlar izledigim filmlerden en iyisinin başını çekiyo,angels and demonsdan sora başarılı bir yapıt daha
thistory
thistory

9 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Durmaksızın devam eden aksiyon ve bitmek bilmeyen gerilim havası insanı filme kitliyor. Gayet iyi..
burakaykanat06
burakaykanat06

9 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Bence gayet güzeldi en iyi görsel showlardan biriydi.Filmi beğenmeyenler geçmiş filmleri izlemeyenler ya da unutanlardır.Unutmayalım filmin geçmişte önemli bi tarihi var.Arnold başrol oynamalıydı diyenlere de şunu söylüyorum zaten bir gün John Connor rolü filmin ana karakteri olacaktı ve John Connnorı oynayan oyuncu baş rol oyuncusu olacaktı.Marcus karakteri de çok iyiydi.En iyi Terminatör filmi.Devamı da çok iyi olacak çünkü bu bilgisayarlarla yapılan ilk savaş olduğu için ilkel bilgisayarlarla savaşılması mecburdu.İlerde filme göre yıllar geçtikçe bilgisayarlarda kendilerini en üst düzeye çıkaracaklardır bizi çok daha güzel şovlar bekliyor...
prototif
prototif

9 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Ve john connor yine motosiklet üzerinde..bu ve bunun gibi bazı kesitler bana eski serileri hatırlattı.T-700 insansı casus robotuda iyi düsünmüsler.Filmin sonlarında Arnold amcayıda unutmayıp dublor kullanılarak yad edilmeside filme guzellik katmıs.Kısacası aksiyon dozajı yüksek,görsel zenginligi bol atraksiyonlu bir film ortaya çıkmış.Tüm terminator izlecilerini bu filme gitmeleriNİ öneririm.John Connor:Bunu dinliyorsanız, direniş mensubusunuz demektir!
ez-han
ez-han

8 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Kesinlikle muhteşemdi...heyecandan yerimden duramadım çok begendim mutlaka izleyinn
nevzatozmen-003
nevzatozmen-003

8 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Film kesinlikle hakkını veriyor. Normal bir aksiyon filmi gibi başlasa da sonlara dogru, önceki 3 filmden beri süre gelen terminator efsanesi doruga cıkıyor.
Ve filmde Arnoldın sürpriz bir şekilde rol alması beni çok etkiledi. Tek kelimeyle mükemmel bir film...
fundatalay
fundatalay

8 Haziran 2009 tarihinde eklendi
filmde kopukluklar vardi birkac tane. cok fazla onemli olmamakla birlikte filmi mukemmellikten uzaklastiran kusurlar olmus benim gozumde. onun disinda guzeldi. muzigi bile yeter tuyleri diken diken etmeye.
-Lord-
-Lord-

8 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Her ne kadar Terminator serisinin ruhundan ve özünden çok uzak bir film olsada oldukça sıradışı ve başarılı bir film... Sinemada izleyin... Pişman olmazsınız...