Terminatör: Kurtuluş: en yeniler yorumlar - Sayfa 3
Terminatör: Kurtuluş
ekrem-guvenc
7 Haziran 2009 tarihinde eklendi
filmi cıkar cıkmaz izledim , diger filmlerle karsılastırılmaz bile. filmin ilk yarısında müthiş kovalamacalar var sinema dısında izlemek bu filmi, cok büyük kayıp olur.
Film gerçekten kaliteli uzun yıllardır böyle özel efektli bi film daha izlememiştim konusu ve kurgulanması çok güzel yapılmış sinemada filmden tam anlamıyla zevk alıyorsunuz kesinlikle izleyin puanım 10/9 hatta 10 bile olabilir.
arkadaşlar dün izledim filmi aslında 123 te olduğu gibi bazı sahnelerde derinlerde hikaye benzerliği var kaçma, kovalam ve kollama gibi ben açıkcası beğendim bazı saçma sahneler olsada(nükleer patlama sonu helikopterin etkilenmemesi gibi) 3D de olsa arnoldın yüzünü görmek sürprizde bekliyordum böyle bir sürpriz açıkcası güzel film...
arkadaşlar film tek kelimeyle olağan üstü, olağan üstü , olağan üstü . t serilerini izleyenler bu seriye gitmezse yada negatif düşünürse inanın ki çok şey kaçırır gerçekden muhteşemdi ayrıca kim demiş arnold yok :)
Evet! Hayal kırıklığına uğradığım Terminatör 3: Makinelerin Yükselişinden sonra, adam akıllı bir filmin gelmesi beni mutlu ve gelecek için de umutlu etti.Arada eksiklikler yoktu değil ama ondan daha fazlası Yüzüklerin Efendisi serisinde de mevcuttu.İlk gününde izledim ve beğendim. İnşallah devamı da gelecek. (10/10)
ya bu filmin imdb de puanı ne kadar düşük 7.3 son zamanlarda izlediğim en güzel filmdi bence daha yüksek olması gerekir puanı ben çok beğendim harika olmuş saçma sapan filmlere 9 puan verirler böyle emek harcanmış milyon dolarlık filmlere gidip 7 puanı layık görüyorlar neyse izlemek isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim soluksuz izledim
film herseyi ile mukemmeldi konusuyla oyunculariyla ve hic dusmeyen temposuyla sıkılmadan oflamadan izledim cameron un ilk 2 filmindeki duyguyu fazlasiyla bu filmde de hissettim bazi kisiler bir arnold takintisidir gidiyor merak etmeyin zaten bu filmde t800 u yine renderlenmis sekilde roland kicginger in vucudunda arnoldun yuzunu goreceksiniz
arkadaslar filmde arnold var ama arnold yerine dublör oynuo virtual olarak değiştirdiler yani arnold oynmasa bile görücez haberiniz olsun ...... Aynı zamanda filmde gerçekten iyi gözüküyor az kaldı hep beraber görücez..
ya benim anlamadığım bu film bugün gösterime giriyor neden Türkiyeye 5 haziranda giriyor,güney kore de bile yarın gösterime giriyor biz bu kadar geri bir ülkemiyiz acaba
yok internete düşmüşte indiriyomuşda sen ne indiriyon acaba neyse bu arada arnold schwarzeneggerinde filmde kadroda olduğu belirtiliyor sürpriz bi şekilde
cristian bale geldi batmana hayat verdi bundada oynuyor!..ve terminator 2 kadar bi etki bırakacağını sanıyorum imbdde 9 alabilir belkide!seneryo ya bağlı
bence güzel olacak.3. filmin kotu olmasından sonra bu kez akılları baslarına gelmistir.bale zaten kotu filmlerde cok görünmüyo.bence guzel olcak.ayrıca suan cnbc-e de cıkan terminator dizisinin devamı gibi olcak