arayisinside
10 Haziran 2009 tarihinde eklendi
terminator serisi bitmis ilk uc filmden sonra evrim gecirmis anlasılan...yeni bir bakıs açısıyla cekilmiş farklı geldi bana bu film. butun devam filmleri icin soyleriz zaten aynı seyi ama degisim bu seri icin sarttı ve bunu 4. filmde yaptılar vede basarılı olmus bence derin degil ama zevkli idi.belkide 23.50 seansında bos bir salonda asırı bir sesle izledigim icin bana oyle gelmistir.
Terminator denilen zaten Arnold un kendisi, bu film çok saçma olmuş, Rocky yada Rambo yu Dustin Hoffman oynarsa olurmu yani bu filmin Terminatorle alakası yok çok saçma izlemeden soğudum filmden.
Christian bale harika bir aktör her role girebilicek bir yüze sahip.filmi sabırsızlıkla bekliyorum.1 ve 2 kült oldu onların üstüne birşey koyarlarmı sanmıyorum ama seyir zevki ve gerilim iyi yansıtılırsa güzel birşey çıkar ortaya.
Görsel olarak çok güzel. Ayrıntıya girersek çok hata, saçmalık bulabiliriz. Bana göre olaya iyi vakit geçirmek olarak bakarsak daha az dikkatli oluruz ve böylece filmden daha fazla zevk alırız diye düşünüyorum. Arnold Schwarzeneggerı görmek beni şaşırttı.
(spolier icerir)öncelikle filimi begenmiyen arkadasların begenmeme sebebini anlıyorum filimde cok az terminatör görüyoruz herkes daha cok savas daha cok terminatör görmeyi umuyordu sahsen bende ama filimin baskıs acaısı bence kötü degil aklımızda kalan bazı soru isaretlerini siliyor ve t-800 daha yeni yapıldıgına göre bu filmin devamı cakilecek ve zaman makinası bulunacak gecmise gidilecek yani bence büyük olasılıkla cekilecek cekilirse herkesin benkledigi o savas sahneleri bu filmdeki gibi kücük bir direnis olmayacak meydan muharebesi ceklinde gececek işin özü iyi film
Ben bu filme büyük beklentilerle gittim belki bu yüzden olsa gerek pek fazla beğenmedim beğenemedim filmin sıradan aksiyon filmlerinden pek farkı yoktu ben daha fazla bilimkurgu öğeli savaşlar bekliyordum sinemaya gidenler ne demek istediğimi daha iyi anlıyacaktır
Christian Bale benım favorı aktorumdur...super fılmlere ımza atmıs bı oyuncu olarak bu fılmde de basarılı olucagını tahmın edıyorum (en azından oyunculukta:D)...sabırsızlıkla beklıyorum bu devam fılmını
makineleri salak gibi gostermisler .senaryosu kotu,filmde ortamlar da cok kotuydu .Kumlu dagi tasi topragi cekerek 'neler olmus boyle dunyaya' diyerek heyecanlanacagimizi dusunen film yapimcilarisonuc olarak 3.film den daha iyi bir film cekmeyi basarmislar10/5
Uzun süredir beklediğim Terminatörde beklediğimi maalesef bulamadım. Sıradan bir aksiyon filmi olmuş. Evet, sinemada seyredilmeyi fazlasıyla hakediyor; ama böyle geçmişe sahip ve böylesine geniş bir konu alanı içinde bir sonraki kareyi tahmin edebileceğiniz bir film ortaya çıkmış. Bunun en büyük suçlusu bence Yönetmen ve C. Bale dışındaki özensiz seçilmiş oyuncu kadrosu. eski filmin anılarıyla yürümeye çalışan bir film. İnşallah serinin diğer filmlerinde bu açıklar kapanır da güzel bir film ortaya çıkar.