Terminatör: Kurtuluş

harunerbil
harunerbil

23 Ocak 2009 tarihinde eklendi
İlk üçü bence muhteşemdi son filmde öyle olur diye düşünüyorum. (açıkcası öyle olur diye ümit ediyorum???)
saban142
saban142

26 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Bazı arkadaşlar çok fazla eleştirmişler İyi Bir serinin başlangıcı konu yok demişler. Konu baştan beri belli her terminatör filmindeki john conor yaşaması ve savaşın seyrini bir şekilde değişmesi..

Terminator 2 görede sanki 3 yokmuş gibi senaryo devam etmiş gibime geldi

Terminator 2 deki gelecek başladı dikkat edin orda yüzlerce t-800 ler vardı bu filmde daha seri üretime yeni başlamışlardı

Terminator 2 gelecekteki john connor yüzünde bir yara izi vardı. şekline bakınca son sahnedeki terminatörün suratını çizmiş olgu yara ve arkadasında siyah bir kadaın vardı asker onunda şuan ki filmde babasının yanında olan konuşamayan kız oldugunu düşünüyorum. Diğer serler bence 5-10 yıl sonra diye gidecektir. ve savaşın daha kızgın oldugu dönemlere
sirhot06
sirhot06

24 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Terminator 2 Judgement Day serinin en iyisiydi. Ayrıca ana karakter Arnold olmadan film nasıl olcak çok merak ediyorum. Arnoldsuz Terminator mü olurmuş :( Bu fil çekilmemeliydi......
angelus146
angelus146

24 Haziran 2009 tarihinde eklendi
film ve efektleri çok beğendim
selimcokren95e cevap
kendi yaptıklarımız dışında bir kader yoktur
j.conner
sonair
sonair

21 Haziran 2009 tarihinde eklendi
ya yapımcılar bu christian bale de ne buluyorlar adamın olduğu filmlere gitmek istemiyorum batman gitti şimdide terminatörü kaybettim.. ben rezil bir sinema seyircisiyim...
batou8-2
batou8-2

1 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
aksiyon filmlerini sevener bunu ağızları açıkkalacak şekilde izleyebilirler fakat diğer yorumlardaki mantık hataları ve felsefik alt metinlerin olmayışı kısımlarına kesinlikle katılıyorum.Bu arada sonlara doğru gördüğümüz T-800 Arnold un kendisi değildir,dublorlüğünü yapmış kişidir.
hercai1118
hercai1118

7 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
arnold ne kadar gençleşmiş. botoks yaptırmış olmalı.ayrıca eric bana da güzel oynamış.ama bu filme kadir inanır iyi giderdi
trinity78
trinity78

17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Arnold sız terminatör balkonsuz eve benzer kardeşim
antiterminator
antiterminator

23 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
james amcanın eksikliğini çok hissettim senaryoda.john connor kadere bi inanıyo bi inanmıyo.2 de inanmıyo.3ün sonunda vay be terminatörün her dediği doğru çıktı o biliyordu ama ben hep kulağımı tıkadım dinlemek istemedim diyo aynı 2.de annesini deli zannedip inanmadığı gibi sonra belki kader diye bişiy vardır diyo.4 te ise yine karakter değiştiriyo kaderimizi kendimiz belirleriz diyo.ama film çok bağlantılı birle bile bağlantısı var(sarah connorın kaset doldurması)ama 150 milyon dolarlık bi film de mutlaka izlenir .edward furlong(t2deki çocuk)daha iyi yakışıyor bu role kim ne derse desin.
onur-1907gfb
onur-1907gfb

4 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
film kesinlikle beklentilerinizi karşılayamıyor bi sonraki sahneyi çok rahat tahmin edebiliyorsunuz zaten bi süreden sonra sıkılıp sonunu merak ettiğimden izledim...bence bu puanı hak etmiyo fakat christian bale ve terminatör adı için verilmiştir bence bu puan
can-akben
can-akben

5 Haziran 2009 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi terminatör flimiydi efekleri cok kaliteliydi ben cokk begndım herkese tavsıye ederım..
tolgaakcagul
tolgaakcagul

29 Aralık 2008 tarihinde eklendi
güzel olcak güzel....bide şunu söliyim arkadaşlar öle konu bulamıyolar devam yapıyolar olayı değil bu film... en sonunda savaş başlıyo artık.daha 2 film bile yapılır bunun üzerine.john connor un sonu ne olacak hiç mi merak etmiyosunuz?
alperapollo
alperapollo

7 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Hiç Terminator serisi izlememiş biri izlerse beğenmesini analyabiliyorum. Fakat bu seriden beklenen bilim-kurgu öğelerini içerisinde barındırmadığını düşünüyorum.
xrto
xrto

15 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
bence termınator 3 fılmı cekıldıgı yıl bu son fılmı dusunulerek bırkac dakıkalık kareler arnold la cekılebılır ve bu fılme eklenebılırdı yonetmenler yada oyuncula bunu neden dusunmezler anlayamıyorum!!!
serkanalkoc
serkanalkoc

8 Haziran 2009 tarihinde eklendi
geçiş filmi olduğundan çok şey beklemedim doğrusu. fakat john conner olarak Bale oturmuş bu role. tabii beklentiler daha ileri fakat diğer bölmlerin çok daha ii olacağına inanıyorum