electronica
9 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Bizi insan yapan şey nedir? Programlayabileceğiniz bir şey değil. Bir çipe sığdırabileceğiniz bir şey değil.Biz insanlarla makinalar arasındaki fark, insan kalbinin gücüdür ...
ikinci filmden sonraki en güzel filmdi. . . arnoldu unutun artık bitti onun devri o ilk 3 filmde kaldı artık connor dönemi!! bu filmde connor pek aktif değildi marcusa nazaran .. ama şunu söleyebilirim ki markus daha çok sevdirdi bana kendini... devamının gelmesini dört gözle bekliyoum.. 10/9
Bu film çıkacak diye Sarah Connor Chroniclesın son 10 bölümünü izlemedim amacım filmden bir önceki gün kendimi moda sokabilmekti :) öyle oldu da ancak örtüşmeyen yanlarıda vardı tabi.. Bu kültürü seven kesinlikle bu ve matrix tarzı filmlerden hoşlanır.. Hatta bence bu üçlemenin sonunu Matrixe bağlasalar super olur :)
Arnold olmazsa Terminatör filmi olmaz diyen arkadaşlar, İlk filmden beri hikayenin baş kahramanının John Connor olduğuNu ne zaman anlayacaksınız acaba ? ;)
Filmde aksiyon 1 an bile durmuyor.Sinemada izleyince daha keyifli bir hal alıyor sıkılmadan müthiş bi görsel şölen sunuluyor size.Kaçırmayın diyorum.Oyunculuklarda mükemmel..
film kötü değildi arnoldun ufak da olsa gozukmesi de hos olmus bazı mantık hataları dısında gercekten hostu ama bir şey söylemek istiyorum christian balei cok begenen bir insan olarak o oyunculuk neydi öyle hele o ilk yarı.. tamamen donuk bir surat arkadasına yakınının öldügünü soylerken,sevgilisine sarılırken,emirler verirken hep aynı sanırım cok fazla asker ve direnişin lideri ol demişler abartmıs cok kotuydu cok!!
Terminatör3 ile kıyaslandığında çoook iyi; terminatör1 ve 2 ye göre ise biraz vasat; ama şu da var ki hem terminatör1 hem de terminatör2 de Linda Hamilton ve onun oynadığı güçlü bir kadın karakteri ve teknolojik gelişmeyi sadece Terminatör3 de görmedik. Bu filmde ise evet terminatör kurtuluş ta da bir teknolojik yenilik var. O da insan gibi düşünen kendini insan hisseden bir robot türü tıpkı I robot gibi. Sinemada izlenmeye değer. Bu film sinemada izlenir ve kaçırmayın.
film iyi olmuş tabiki. o terminatör 3 deki başarısızlıktan sonra bu bayağı iyi geldi bana. ama yine de sanki o 1 ve 2 deki hava ve sürükleyicilik yok gibi. 1 ve 2 yi şimdi ne demek istediğimi anlarsınız. böyle sanki bir şeyler yarım kalır ya siz onun tamamlanmasını istersiniz. onun gibi bişey. film yarım pişmiş yemek gibi sanki. yani çok çok daha heybetli bir savaş bekliyorduk. ama her yerde 5 ve 6 çekilecek deniliyor. 3 bölüme yaymışlarsa bu savaşı o zaman bişey diyemem. arnoldsuz terminatör olmaz deyip yine yüzünü gösteriyorlar. ama gerçekten de terminatörü terminatör yapan arnold değilmiydi siz söyleyin. 9/10
bu filmden zevk alabilmek için terminatör manyağı olmak gerekiyor ki ben delisi olduğum için birinci filmle ikinci filmle oradan buradan bağlantı kurarak aa evet diye diye şu şurayla bu burayla bağlantılı falan çok eğlendim, büyük keyifle izledim o yüzden serinin diğer filmlerini yutup öyle izlemek lazım
terminatör-1de anlatılan zamanlara gelinmemiş olması sanırım biraz kafa karıştırıyor. skynet; insanlığın kendini beğenmişliğini çok iyi biliyor ve bu duyguyu kullanarak nasıl daha zeki olduğunu görüyoruz. genel aksiyon sahneleri tatmin edici.. son sahnesi tebessüm ettirmedi değil.
fılm guzel ama bana su tuhaf geldı temınator 2 ve 3 dekı robotlar neredeyse yok edılemezdı parcalanıp tekrar toplanıyodu demır yada metal yıgını degıl hatta seksıydıler yada benzer seyler ama bu robotlar bıldıgımız robottu demır yıgını ne oldu yanı yıllar gectıkce bunların teknolıjısı mı gerıledı tuhaf geldı yanı bana..