1983 yılında başlayan serüven 25 yıldır aralıksız devam ediyor. çekilen 3 bölüm vede dördüncüsü, ayrıca sarah connor günlüklerinide unutmayalım. böyle giderse önümüzdeki 20 yıl daha terminatör serisi devam edecek gibi. ben bu serinin hastasıyım vede merakla takip ediyorum. yaşasın terminatöööööööööörrrr.
Filmi beğenmemek elde değil, bazı yerlerde hiç durmaksızın aksiyon ile coşuyorsunuz. Tek hissettiğim eksiklik senaryonun kimi yerlerde zayıf kalmasıydı, ki bunu da yapılan güzel sahneler ile bir nebze size unutturuluyor. Şahsen bana ikinci filmdeki tadı verdi. En beğendiğim bölüm üçüncü filmdir, hem senaryonun hem aksiyonun mükemmel karışımı idi çünkü ... İyi seyirler (10/7.9)
Terminatör 3 ve onda tasarlanan Cyborg Androidlerine gerçekten hayran kaldığımı söyleyebilirim, bakalım Christian Bale de Kara Şövalyede oynadığı inanılmaz güzellikteki rolü buraya da aktarabilecek mi.
christian bale şuan hollywoodun kurtarıcısı duruma gelmiş. Bu yakışıklı ve karizmatik aktör her devam filmini süslüyor. Bu kadar çok rolde oynarsanız bir karakter karmaşası içine girersiniz. ayrıca the dark knihgt filminn okadar beğeni toplamasının tek neden heath ledger dır.
FiLmde beni en çok heycanLandıran şey, Josh BroLinin oynuyor oLması. Amerikan Gangsterinde hayranı oLduğum abi, İhtiyarlara Yer Yok filminde de ayrı bi yer edindi kafamda. BıyıkLı çıkmıştır yine kamera karşısına inşallah :)