hostel-saw
14 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
ya ben anlamıyorum neden hala T2 deniliyor ki.tamam T2 de güzeldi bu da güzel.yani T2 diye abartmayın artık.Bütün Terminator serisi güzeldi.tamam belki T2 cok daha güzel di ama bu da güzel.kimileri buna yok iste 10/3 veya 10/4 ne ye göre veriyor bunu T2 ye göre.yazık be kardesim o kadar da kötü değil bu film.abartmayın artık su T2yi....
ya benim anlamadığım bu film bugün gösterime giriyor neden Türkiyeye 5 haziranda giriyor,güney kore de bile yarın gösterime giriyor biz bu kadar geri bir ülkemiyiz acaba
Bugün gittim süperdii..Farklı bi açıdan yaklaşmışlar müzikler zaten süperdi..Şiddetle tavsiye ediyorum kesinlikle sinemada gidin.. İyi seyirler şimdiden..
bence bu filimi bu kadar guzel yapan bas rol oyuncusunun bale olması idi gercekten rol üstüne oturmus ayrıca filim sesleri ve bitmeyen aksiyonu ile hiç sıkmıyor sizi gercekten koltugunuza cakıyor bence izlemelisiniz bu filmi gercekten cok guzel
yok internete düşmüşte indiriyomuşda sen ne indiriyon acaba neyse bu arada arnold schwarzeneggerinde filmde kadroda olduğu belirtiliyor sürpriz bi şekilde
filmi cıkar cıkmaz izledim , diger filmlerle karsılastırılmaz bile. filmin ilk yarısında müthiş kovalamacalar var sinema dısında izlemek bu filmi, cok büyük kayıp olur.
Bence gayet güzeldi en iyi görsel showlardan biriydi.Filmi beğenmeyenler geçmiş filmleri izlemeyenler ya da unutanlardır.Unutmayalım filmin geçmişte önemli bi tarihi var.Arnold başrol oynamalıydı diyenlere de şunu söylüyorum zaten bir gün John Connor rolü filmin ana karakteri olacaktı ve John Connnorı oynayan oyuncu baş rol oyuncusu olacaktı.Marcus karakteri de çok iyiydi.En iyi Terminatör filmi.Devamı da çok iyi olacak çünkü bu bilgisayarlarla yapılan ilk savaş olduğu için ilkel bilgisayarlarla savaşılması mecburdu.İlerde filme göre yıllar geçtikçe bilgisayarlarda kendilerini en üst düzeye çıkaracaklardır bizi çok daha güzel şovlar bekliyor...
scar face 53 arkadaşa katılıyorrmm 2. filmden sora en iyi filmdi konu baglantılar efektler mükemmel oturtulmuş..arnoldun çıkmasıda gayet güzel olmuşş..bence bu yılın en iyi 5 filminden biri..