Terminatör: Kurtuluş

hostel-saw
hostel-saw

14 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
ya ben anlamıyorum neden hala T2 deniliyor ki.tamam T2 de güzeldi bu da güzel.yani T2 diye abartmayın artık.Bütün Terminator serisi güzeldi.tamam belki T2 cok daha güzel di ama bu da güzel.kimileri buna yok iste 10/3 veya 10/4 ne ye göre veriyor bunu T2 ye göre.yazık be kardesim o kadar da kötü değil bu film.abartmayın artık su T2yi....
levent5238
levent5238

21 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
ya benim anlamadığım bu film bugün gösterime giriyor neden Türkiyeye 5 haziranda giriyor,güney kore de bile yarın gösterime giriyor biz bu kadar geri bir ülkemiyiz acaba
cadi2050
cadi2050

21 Haziran 2009 tarihinde eklendi
gerçekten hoş bir bilm kurgu filmi.. izlemeye değer bir film gitemnzi önerrim
ivanboriysky
ivanboriysky

21 Haziran 2009 tarihinde eklendi
terminatör her zman başarılı olacak bir film bence =)
ozz2003
ozz2003

11 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Bugün gittim süperdii..Farklı bi açıdan yaklaşmışlar müzikler zaten süperdi..Şiddetle tavsiye ediyorum kesinlikle sinemada gidin.. İyi seyirler şimdiden..
canac16
canac16

14 Haziran 2009 tarihinde eklendi
bence bu filimi bu kadar guzel yapan bas rol oyuncusunun bale olması idi gercekten rol üstüne oturmus ayrıca filim sesleri ve bitmeyen aksiyonu ile hiç sıkmıyor sizi gercekten koltugunuza cakıyor bence izlemelisiniz bu filmi gercekten cok guzel
hozzot
hozzot

16 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
birde saçma sapan yorumlar okuyorum.

o arkadaş robot değil

insan organları var ama iskeleti robot

günümüzde bile engelli insanlara yapılan bir sistem

ağlanacak haliniz var skynet in ana binası değilki girdikleri yer robotların üretildiği yer dikkatli izleyin öyle yorum yapın

bu arada o iyi robot görünümlü arkadaşı skynet değil insanlar üretmiş çoluk çocuk bu flimi izlemesin

dezzie
dezzie

14 Nisan 2009 tarihinde eklendi
yok internete düşmüşte indiriyomuşda sen ne indiriyon acaba neyse bu arada arnold schwarzeneggerinde filmde kadroda olduğu belirtiliyor sürpriz bi şekilde
ekrem-guvenc
ekrem-guvenc

7 Haziran 2009 tarihinde eklendi
filmi cıkar cıkmaz izledim , diger filmlerle karsılastırılmaz bile. filmin ilk yarısında müthiş kovalamacalar var sinema dısında izlemek bu filmi, cok büyük kayıp olur.
burakaykanat06
burakaykanat06

9 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Bence gayet güzeldi en iyi görsel showlardan biriydi.Filmi beğenmeyenler geçmiş filmleri izlemeyenler ya da unutanlardır.Unutmayalım filmin geçmişte önemli bi tarihi var.Arnold başrol oynamalıydı diyenlere de şunu söylüyorum zaten bir gün John Connor rolü filmin ana karakteri olacaktı ve John Connnorı oynayan oyuncu baş rol oyuncusu olacaktı.Marcus karakteri de çok iyiydi.En iyi Terminatör filmi.Devamı da çok iyi olacak çünkü bu bilgisayarlarla yapılan ilk savaş olduğu için ilkel bilgisayarlarla savaşılması mecburdu.İlerde filme göre yıllar geçtikçe bilgisayarlarda kendilerini en üst düzeye çıkaracaklardır bizi çok daha güzel şovlar bekliyor...
hmdyw134
hmdyw134

10 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Filmde anlatılacak çok konu vardı..zaman kısa gelmiş yoksa harika bir film.devamı gelicek çok belli,Hydrobotlar ne kadar güzeldi ama :-D
ez-han
ez-han

8 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Kesinlikle muhteşemdi...heyecandan yerimden duramadım çok begendim mutlaka izleyinn
kayypa-yk
kayypa-yk

3 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
fragmanını izledim salvation çok iyiye benziyo tabi cristian bale i unutmamak lazım arnold olsaydı daha süper olurdu tabi
theburak92
theburak92

8 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Mükkemmeeellll bi film izlemeyenlere siddetle tavsiye ederm. bos yere yorum yazmayin film süperr. diyin birakin ;)
emo-1453
emo-1453

10 Haziran 2009 tarihinde eklendi
scar face 53 arkadaşa katılıyorrmm 2. filmden sora en iyi filmdi konu baglantılar efektler mükemmel oturtulmuş..arnoldun çıkmasıda gayet güzel olmuşş..bence bu yılın en iyi 5 filminden biri..