Terminatör: Kurtuluş

hostel-saw
hostel-saw

14 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
ya ben anlamıyorum neden hala T2 deniliyor ki.tamam T2 de güzeldi bu da güzel.yani T2 diye abartmayın artık.Bütün Terminator serisi güzeldi.tamam belki T2 cok daha güzel di ama bu da güzel.kimileri buna yok iste 10/3 veya 10/4 ne ye göre veriyor bunu T2 ye göre.yazık be kardesim o kadar da kötü değil bu film.abartmayın artık su T2yi....
muratkurt321
muratkurt321

16 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Filmin ismi bence Terminatör : Dağılış olmalıydı. Serinin en kötü filmi. Robotların Kıyameti filmi bu filmden çok daha güzeldi.
mathilda1988
mathilda1988

19 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
hannibalking arkadaşıma katılıyorum kesinlikle serinin en berbat filmiydiii!
toreandreflo
toreandreflo

20 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
serinin diğer filmlerinden kötü olduğu için kıyaslamak yanlış olur iyi olsa kıyaslardınız... bu filmde 9 veya 10 verenler silsin üyeliklerini :D
peter-kurten
peter-kurten

30 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
makineleri salak gibi gostermisler .senaryosu kotu,filmde ortamlar da cok kotuydu .Kumlu dagi tasi topragi cekerek 'neler olmus boyle dunyaya' diyerek heyecanlanacagimizi dusunen film yapimcilarisonuc olarak 3.film den daha iyi bir film cekmeyi basarmislar10/5
onur-1907gfb
onur-1907gfb

4 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
film kesinlikle beklentilerinizi karşılayamıyor bi sonraki sahneyi çok rahat tahmin edebiliyorsunuz zaten bi süreden sonra sıkılıp sonunu merak ettiğimden izledim...bence bu puanı hak etmiyo fakat christian bale ve terminatör adı için verilmiştir bence bu puan
babazul
babazul

10 Eylül 2009 tarihinde eklendi
sanmayın ki t-1-2 gibi kesinlikle aynı tadı alamazsınız yepyeni bir bilimkurgu izliyormuş gibi düşünürseniz hiçbir sorun yok.Genede filmin hakkını yememek lazım sonu pek tatminkar değildi.dediğim gibi yeni bir bilimkurgu...
flood83
flood83

7 Aralık 2009 tarihinde eklendi
orta seviyede bir film izlemezseniz bir şey kaybetmezsiniz 10/5
ce5lioglu
ce5lioglu

16 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Ya görsellik var gerisi yok diye transformersı kınardım kıt katı bu film olmuş. O kült terminator ismini bi çırpıda harcamışlar. İsminin vadettiği şeylerin 10da 1ini veriyo oda görsel efektlerin kalitesi. Yoksa ne senaryosu ne kurgusu para eder. Bi kere kıyametten sonraki dünya atmosferi çok kaliteli ama yetersiz. Kıyamet sonraki ilk film olmasına rağmen kıyamet anındanda hiçbir görüntü yok. Koskoca skynettede iki üç tane terminatör var. Aksiyon sahneleride ne kadar iyi çekilmiş olursa olsun hiç tatmin edici değil. Puan olarakda en fazla 6.5 daha fazla etmez.
omerta
omerta

23 Şubat 2010 tarihinde eklendi
(spolier icerir)öncelikle filimi begenmiyen arkadasların begenmeme sebebini anlıyorum filimde cok az terminatör görüyoruz herkes daha cok savas daha cok terminatör görmeyi umuyordu sahsen bende ama filimin baskıs acaısı bence kötü degil aklımızda kalan bazı soru isaretlerini siliyor ve t-800 daha yeni yapıldıgına göre bu filmin devamı cakilecek ve zaman makinası bulunacak gecmise gidilecek yani bence büyük olasılıkla cekilecek cekilirse herkesin benkledigi o savas sahneleri bu filmdeki gibi kücük bir direnis olmayacak meydan muharebesi ceklinde gececek işin özü iyi film
paul-van-dyk-7
paul-van-dyk-7

26 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
eskı serileri çok daha iyidi ama yine de guzel film 10/6
jsancakbeyi
jsancakbeyi

7 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Filmin aynı hikaye üzerinden gitmesi iyi fakat ... hikaye sürükleyiciliğini yitirdi gibi .. aksiyon sahneleri fena değil ancak biraz daha iyi olabilirdi ⭐️⭐️⭐️⭐️ Ben terminator serisini seviyorum eksik yanları olsada benim gözümde 4 yıldız almayı hakediyor