Terminatör: Kurtuluş

wavinflag
wavinflag

11 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
mexicana isimli arkadaşa katılıyorum.Bir mantık hatasıda ben söyleyeyim.John Connor kendini Robocop zannedip tek basına Skynet üssüne gidiyor.Düne kadar fellik fellik kacarken aniden terminatörlerin arasına gidiyor.İlahi bir kuvvet geliyor olsa gerek.İkinci hata insan T. iclerine sızdıktan sonra,2. bir göreve gecipte niye herkesi öldürmüyor.3. hata johnın geldigini bile bile niye T.leri dizmiyor skynet ,10larca 100lerce.1 tane kapı bekcisi gibi T. koymuslar kocaman üsse.
sahan33
sahan33

13 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Arnold Schwarzeneggerin olmadığı terminatör filmi olur mu hiç?Bide Christian Baleyi koymuşlar.Yakışmış mı hiç?5. film son olsun Arnoldu ikna edip oynatsınlar ve güzel bi kapanış yapsınlar.Bu filme vereceğim puan 10/5 O da görsel efektler için...
peerless92
peerless92

27 Mart 2009 tarihinde eklendi
sabırsızlıkla bekliyorum terminatör film tarihinin başyapıtlarından olmustur herzaman ve baş rolüde artık cristian bale in oynaması daha bi izlenesi kılıyo filmi bekliyoruz bakalım nasıl olmuş :)
letvan34-2
letvan34-2

29 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
arnold olmadan terminatör olmaz
muro321
muro321

5 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Filmi gayet başarılı buldum. Aslında garip bir filmdi. Çok güçlü bir eksiklik hissiyle bazı sahnelerin verdiği müthiş heyecan hissi çarpışıp durdu bende. ama beğendim filmi. Hiç değilse tabanında büyük mantık hataları olsa da kendince bir hikayesi vardı ve bu hikayeyi güzel işliyordu. Sanki orta doğuda bir savaşı anlatıyor gibiydi, gerçekçiydi film.

8/10
İkbal A.
İkbal A.

5 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Film eğer Terminatör filmi olmasaydı derdim ki evet hoş bir film ve 10/8,5 verirdim fakat 1,2,3 Terminatör bölümlerini izledikten sonra bu film sanki sadece seriye bağla maksat para kazanalım gibi yapılmış. Konuyu uzatabildiğin kadar uzat fikri var. Aslında bana biraz da apsürt geldi, John Connor babasından büyük!!! Neden John Connerin babası ve T800 (arni) geçmişe gönderilmedi? konu bu olması gerekirken Blair Williams konu edildi. Peki busefer neden Blair Williams robotlaştırıldı? Yönetmen filmin kahramanını Blair Williamsi yapmıştır. Hata. Bu filmin konusu bana göre havada kaldı. Filmin devamı gelecek. Orda bari skynet ne oldu da ve neden T800ü (arni yi) gönderiyor ki John Connor babasını gönderiyor konusu anlatılsın. Filmi izlerken sıkılmadım ama böyle asla olmamalıydı... Christian bale rölünü tam yerine getirmiştir. Sorun onda değildi yönetmendeydi. Maalesef olmadı.
haviconi
haviconi

5 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Evet! Hayal kırıklığına uğradığım Terminatör 3: Makinelerin Yükselişinden sonra, adam akıllı bir filmin gelmesi beni mutlu ve gelecek için de umutlu etti.Arada eksiklikler yoktu değil ama ondan daha fazlası Yüzüklerin Efendisi serisinde de mevcuttu.İlk gününde izledim ve beğendim. İnşallah devamı da gelecek. (10/10)
Mehmet Emin U.
Mehmet Emin U.

12 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Serinin en iyisi Christian Bale
pelishhh
pelishhh

15 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Marcus Wright rolü mükkemmeldi gerçekten, çok çok asil bir rol, john connor rolünü bile bastırıyor. Oyuncunun pek bi beyazperde geçmişi olmasada bu rolle bir çok ülkede inanılmaz olumlu tepkiler aldı, şimdi artık önü parladı diyelim. Umarım filmin sonunda tamamen ölmemiştir ve diğer filmde tekrar görebiliriz. Sırf Marcus karakteri için bile izleyin derim!
ocelott
ocelott

16 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Arnold oynamıyor diyen arkadaşlar memnun kalmamış mı onu merak ediyorum. Çünkü Cristian Bale oynuyor. Yardımcı rollerde ki oyuncularda gayet başarılı. T4 son 10 yılda izlediğim en iyi 3 bilim-kurgudan biri. Günümüz sinemasının en iyi aktörü olma yolunda ilerleyen C.Bale ise filmde yine döktürmüş. Herkesin izlemesi gereken bir yapım. İyi seyirler...
AlicanEren
AlicanEren

26 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
bir önceki filmin ortalaması 7.6 bu filmin 7.8??? bu işte bir terslik var, kusura bakmayın ama önceki üç filmin ortalamasını alsanız 6 yapmaz(son film sayesinde). ayrıca üç filmde arnold gibi kalas bir adam(oyuncu filan olmayan) olduktan sonra...gerçek anlamda terminator filmi izlediğimi bu filmde anladım, ilk filmi tamamen ayrı tutuyorum olaydan konu olarak ve de giriş filmi olması değerini arttırıyor. üçüncü filmi beğenip bu filmi beğenmeyenleri anlayamıyorum!!!
pntr
pntr

19 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
vay be!!!

en sonunda...

Terminator 4ün senaryosundan bir kısmının bir Türke ait olduğunu duymuştum...

bu adreste var:

ocakli79
ocakli79

30 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
1983 yılında başlayan serüven 25 yıldır aralıksız devam ediyor. çekilen 3 bölüm vede dördüncüsü, ayrıca sarah connor günlüklerinide unutmayalım. böyle giderse önümüzdeki 20 yıl daha terminatör serisi devam edecek gibi. ben bu serinin hastasıyım vede merakla takip ediyorum. yaşasın terminatöööööööööörrrr.
egegencligi
egegencligi

2 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
t3 gibi olmasın yeter.. amerikan sinması bua ra hep eski filimleri ekle alıp yani değişimler yaratıyo ve iyide iş cıkartıyor buda böyle olur umarım snıırm hasılat yapıp yeni senaryolar çin para topluyorlar. zor iş eskinin üstüne cıkmak tek istediğim baba filmine dokunmasınlar..
kayypa-yk
kayypa-yk

3 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
fragmanını izledim salvation çok iyiye benziyo tabi cristian bale i unutmamak lazım arnold olsaydı daha süper olurdu tabi