Terminatör: Kurtuluş

akcanakpinar
akcanakpinar

20 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
decmen_17
matrixin devam ettiğini ve keanu reeves in oynadığnı nerden iddaa ediyorsun.Onu geçtim Keanu reeves ilk matrixten sadece 3 sene sonra 2. ve 3.de oynadı ne devamı ne demek istiyorsun vahiy mi geldi matrix 4 fln mı çekilcek???
selçuk kara
selçuk kara

5 Haziran 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar film tek kelimeyle olağan üstü, olağan üstü , olağan üstü . t serilerini izleyenler bu seriye gitmezse yada negatif düşünürse inanın ki çok şey kaçırır gerçekden muhteşemdi ayrıca kim demiş arnold yok :)
emre3294
emre3294

14 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
iyiki diziyle bağlamadılar.hiçbirfilmle hiçbi şekilde bağı olmayan terminator adını lekeleyen bir yapımdı.
dr-onderyel
dr-onderyel

14 Haziran 2009 tarihinde eklendi
film ilk saniyesinden son anına kadar aksiyon ve efektle dolu,mükemmel olmuş.
enzofrancescoli
enzofrancescoli

2 Şubat 2009 tarihinde eklendi
herkese selamlar arkadaşlar şunu söylemek isterim bu filmde izlenecektir tabiiki iyidir,şahanedir veya berbattır benim söylemek istediğim christian balein hayranıyım ama keşke bu filmde oynamasaydı olmadı bence bir oyuncu bazı efsane olmuş filmlere temel karakterlerde olmaması lazım tabiiki iyi bi para karşılığı almıştır bu rolü ama kesinlikle tasvip etmiyorum.Edward furlong oynasa mantıklı olurdu aslında terminatörün hiiç çekilmemesi lazım bazı şeyleri tadında bırakamıyorlar ne yazıkki. arnolddan sonrası yalan.
loksando
loksando

17 Ocak 2009 tarihinde eklendi
sanırım bu serikıyamet gününe kadar devam etcek
techno850
techno850

10 Haziran 2009 tarihinde eklendi
filmin sonu devam filmi çekilmek istenircesine yazılmış gibi hissettm..ama insanlarla makinelerin farkını mükemmel şekilde açıklamaları, ve aksiyon sahneleri güzeldi sonu tatmin edici değildi açıkçası
clubber80
clubber80

25 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
dili olan herkez konusuo sanırım ne matrix 4 du ya yalan zaten fragmanı ızleyende az bısey mantık varsa sahte oldugunu anlar...
hostel-saw
hostel-saw

14 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
ya ben anlamıyorum neden hala T2 deniliyor ki.tamam T2 de güzeldi bu da güzel.yani T2 diye abartmayın artık.Bütün Terminator serisi güzeldi.tamam belki T2 cok daha güzel di ama bu da güzel.kimileri buna yok iste 10/3 veya 10/4 ne ye göre veriyor bunu T2 ye göre.yazık be kardesim o kadar da kötü değil bu film.abartmayın artık su T2yi....
ocakli79
ocakli79

30 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
1983 yılında başlayan serüven 25 yıldır aralıksız devam ediyor. çekilen 3 bölüm vede dördüncüsü, ayrıca sarah connor günlüklerinide unutmayalım. böyle giderse önümüzdeki 20 yıl daha terminatör serisi devam edecek gibi. ben bu serinin hastasıyım vede merakla takip ediyorum. yaşasın terminatöööööööööörrrr.
tutkunum41
tutkunum41

3 Aralık 2008 tarihinde eklendi
sabırsızlıkla bekliyorum...hastasıyım bu seri filmin..
vforvendeta
vforvendeta

24 Eylül 2009 tarihinde eklendi
ilk terminatör filmi çıktığında mantık hatalarını yani teknolojik gelişmişliğine rağmen robotun dibindeki insanı görmemesi gibi vb. gibi bir çok hatayı türünde ilk olduğu için aksiyon heyecan ve meraktan fazla irdelenmemişti devam filimlerinde de 2 ve 3tede kalite azalmasına klişeleşmesine rağmen getirdiği yenilikler açısından konu güzel bağlanmıştı ama bu 4.cü filimde ne konu güzel bağlanmış ne sürükleyicilik nede gelecekteki teknolojik gelişmişlik yansıtılmış sanki ilk terminatör filminde bile parça parça verilen gelecekten görüntülerdeki sahneler bile daha ilgi uyandırıcıydı ve herkesin merakla beklediği bu dehşet senaryosuydu ama bir baktıkki ortaya bir iki robot görüntüsü ve sonlara doğru klişeleşmiş komedi tadında arnold sahnesi yani artık robotlar bu erimiş maden olan yerlerden uzak durmalılar herzaman aynı tuzağada düşülmezki :) baydı artık erimiş metal sahneleri
Konu sürükleyici olmayınca filimdeki bütün mantık hataları tere yağı gibi su yüzeyine çıkıyor 3/10
obiwankenobi2
obiwankenobi2

24 Nisan 2009 tarihinde eklendi
evet benimde tüm sempatim bitti arnolda. Neyse ya, filmi sabırsızlıkla bekliyorum ama kyle rese çok çocuksu yahu hatta çock yahu. Bence yanlış seçim ama ön yargılı olmamak lazım :)
PraEt0r1aN
PraEt0r1aN

31 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Benimde merakla bekledigim bir film ama bana 8/10 yıldızlık bir film gibi görünüyor inş yanılırım çünkü fragmanında güzele benziyor. Bakalım nasıl bir yapıt çıkcak bunu 10 haziranda görcez
fundatalay
fundatalay

8 Haziran 2009 tarihinde eklendi
filmde kopukluklar vardi birkac tane. cok fazla onemli olmamakla birlikte filmi mukemmellikten uzaklastiran kusurlar olmus benim gozumde. onun disinda guzeldi. muzigi bile yeter tuyleri diken diken etmeye.