Bandidas

quenius
quenius

3 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Sakın, sakın, sakın gitmeyin. Sonra uyarmadı da demeyin. Gereksiz ve zaman kaybı hepsi bu.
malcolmx17
malcolmx17

8 Haziran 2006 tarihinde eklendi
2 Latin Güzel ve vahşi batı...Filmi açıkçası Penelope ve Salma Hayek'e hiç mi him yakıştırmadım. Ama ben seviyorum bu Latinleri diyosanız filme gidin, ama aradığınızı bulamıyacaksınız, çünkü filmin bayalığı bile onların güzelliklerinin önüne geçecek. Koymuş yönetmen 2 Latin güzelini sonra ardında onların ilişkilerini gösteren etkili bir de fragman yapmışlar. Neyse fazla konuşmuyum ben...Size iyi seyirler.
toxicty
toxicty

16 Haziran 2006 tarihinde eklendi
bugun bu fılmı ızledım hıc umutlu gıtmemıstım ama yanılmısım ispanyolların yasadıgı gercek olaylar anlatılıyo fakat kesınlıkle espırılerı cok saglam yapmıslar mutlaka bı gorun ızleyın eglenmek ıcn guzel bır fılm yarıca cruz un salma hayek ten daha iii bır oyuncu oldugunu goruceksınız...
teslaxxx
teslaxxx

3 Şubat 2007 tarihinde eklendi
cinsellikle ve cinsel objelerle güçlendirilmiş sıkıcı bir film. Basit bir konu üzerine oyurtulmuş.
gunkaragoz
gunkaragoz

9 Haziran 2006 tarihinde eklendi
ben burda verilen nota rağmen gittim izledim ve beğendim! bence kötü bir eleştiri yapılmış. sıradan bir amerikan filmi olabilir ama bence eğlenceli ve hatta iyi bir filmdi. filmden bişiler kapmıyosunuz tabi. ancak sırf iki güzellik için bile izlenebilir! :)
behramx
behramx

18 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Yav sanki piyasada çok iyi film varda bu film berbat diyorsunuz :S Bence Bu film Ailece İzelenebilecek filmler arasında çok iyi bir film kaliteli bir yapi olmuş oyuncuları inanirlığı %80 buda bu tür film için çok iyi dir.
airkartals96
airkartals96

8 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
çok eğlenceli bir film izlenmesi kesinlikle zaman kaybı olmaz.Bazı filmleri izlediğinizde sıkıldığınızdan dolayı filmin süresine bakarsınız ve aklınızdan bu film ne zaman bitecek dersiniz ama bu filmde bu olayı çok yaşamayacaksınız 10/10
dfincher-2
dfincher-2

11 Ekim 2008 tarihinde eklendi
kendi tarzında müthiş bi film bnce.komedi aksiyon macera hepsini içinde barındırıyor.western filmlerini de sewiyosanız kaçrmayın derim.penelope cruz ve salma hayek müthiş bi dinamizmleri war 108
harun3404

Herşey Çok Güzel
cansubabacan11
cansubabacan11

13 Şubat 2008 tarihinde eklendi
2 tane guzel kadın hem kavga eder, hem macera yasar hem de komik olursa, filmde konu olmasada izlenilebilitesi olur.
grim-guner
grim-guner

18 Ekim 2007 tarihinde eklendi
çok kral film ben bunu moviemax tv de izlemiştim
metefb28
metefb28

16 Haziran 2006 tarihinde eklendi
ben filmi izledim açıkcası çok başarılı bir film deil.filmin başlarına tahammül ederseniz ortalarda sizi biraz daha eğlenceli sahneler bekliyor.ama yinede wasatın biraz üstünde orta dereceli bir film.filmin konusu bencede hoş fakat daha güzel anlatılabilirdi.
dirensar
dirensar

8 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Hoş, güzel bir film. Film dünyasının en güzel kadınlarından 2sini aynı ekranda görmek istiyorsanız izleyebilirsiniz. Aile ortamında izlenmesi pek mantıklı değil. :) Malum sahneler azda olsa var.
burakaltunsoy
burakaltunsoy

11 Kasım 2007 tarihinde eklendi
hem sürükleyici hem de komedi unsurları barındıran,ayrıca iki güzel yıldızıda barındıran bir film:)
Figen Bilgin
Figen Bilgin

16 Ocak 2007 tarihinde eklendi
çok uzun zamandır bu kadar sıkıcı bir film izlememiştim!! resmen bir an önce bitmesini istedim (eşime karşı saygısızlık olmasın diye!!) kısaca çok kötü (arşivim yaklaşık 200 cd)