Münih
3,8

selin-top
selin-top

3 Şubat 2006 tarihinde eklendi
steven spielberg savaş durumunun politik yönünü rafa kaldırıp kişinin ruhsal haline etkilerine yoğunlaşmış..konusu,oyuncu kadrosu,oyuncuların performansı(eric bana özellikle her zamanki gibi on numara bi oyuncu olduunu göstermiş) yönünden başarılı bir yapım...kanlı sahneler o kadar gerçekçi çekilmiş ki resmen hissdio insan..filmi baştan sona sürükleyici bulduğum halde kapanış çok yapay geldi..hatta "eee?" dediim anda sinema salonunun ışıkları açılınca nasıl yani diye kaldım.. ama tabi genel olarak beğendim..
cebit-001
cebit-001

18 Şubat 2006 tarihinde eklendi
izlemeden Film hakkında yorumları okumamıştım, ancak sadece filme giden bir arkadaşımdan gelen tavsiye kesinlikle izleme, yahudilik propagandası yapıor die oldu..normalde arkadaşımı dinler ve izlemekten vazgecerdim.ama bu filmde dayanamadım ve izledim..iikide izlemişim de diemicem, keşke izlemeseydim de diemicem.. bana öyle propaganda falan yapılmış gibi gelmedi..ayrıca bu olayın yaşanmışolması malesef ki çok kötü.ama sadece bu kötülük bu olay için diil.terör gerçeğinin malesef var olmasından..
bunun dışında çekimler gerçekten çok güzel.artı filmin müziğini beğenen arkadaşlar varmış, yorumlardan snr okuduum kadarıyla . şahsen ben çok beenmedimm.ancak gerçekten filmdeki suikast sahneleri mükemmel..bazı arkadaşlar oteldeki sahneden bahsetmiş..beni en çok etkilyen sahnelerden biride, telefonla yapılacak olan suikast girişimindeki olası bir yanlışlık için oluşan panik havası ve o an için durdurmaya çalıştıkları çaba..ayrıca hollandalı bayanın öldürüldüü silah(ki hala nasıl bir silah onu annayamadım) otel suikastinden geri kalmazdı..sonuç olark öncede dediğim gibi iiki gitmişim yada pişman oldum keşke gitmeseydim dedirten bir film diil.
son olarak eric bana ile ilgili yorumum..oyunculuğu gerçekten güzel. ama şahsen Truva'daki Eric Bana favorim :)
mskbecevit
mskbecevit

28 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Spilberg'in ilk defa yansız olmaya çalıştığını gördüğümü rahatlıkla söyleyebilirim.İsrail'in kendini koruma gerekliliğini işlerken aynı zamanda Filistin denen bir yer olduğunu da vurgulamaktan geçememiş.Filistin'li teröristlerin acımasızlığına Mossad ajanlarının acımasızlığıyla karşılık verdiğini kimse inkar etmemeli sanırım.
erso-ke
erso-ke

28 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Spielberg gerçeklikten esinlendiği için tamamen buna sadık kalmış,bu da filmin çok sıkıcı olmasına yol açmış.Film bayağı uzun sürüyor bitse de kurtulsak diyorsunuz.Benim fikrim bu filmle boşuna vaktinizi ve paranızı harcamayın.Zaten girmeyi düşünmediğim bir filmdi ama vizyonda ilgimi çeken bir film olmadığı için girmiştim.Sonradan pişman oldum.
zedalisch
zedalisch

22 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
gercekten izlenmesi gereken bi' film.eric bana nın oyunculugu göz dolduruyo 8/10
bkonuk
bkonuk

21 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
çok yanlı bir film olması dışında film olarak başarılı bir film.
as89
as89

1 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Steven Spilberg'ün en iyi filmi bu film. Münih izleyenlerin ruhuna işleyen, etkileyicilik faktörünün hat safhayı aştığı, yönetim ve görselliğin üst düzeyde olduğu bir başyapıt ötesi...
Bu filmin Oscarda aday olduğu tüm dallarda ödülü kucaklaması gerekir. Bir gay filmine verileceğine bu filme verilmeli...
gokhancaglar17
gokhancaglar17

22 Şubat 2006 tarihinde eklendi
mükkemmel bi film terorizmi bütün çıplaklığıyla anlatıyor.steven spielbergu övmeye bile gerek yok. bence sinema tarihinin unutulmaz eserlerinden biri olamaya aday film bunu akademi ödülüylede taçlandırırsa çok daha güzel olur.eric bana cok ıyı oynamış.izlenmeye değer diyemiyorum kesinlikle izleyin muthiş bi film
cpolat0177
cpolat0177

24 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Eric Bana bu filmde ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu göstermiştir.Bu tarz filmlerde daha çok rol alması gerekir.Film çok gerçekçi anlatılmış.Atmosfer çok etkileyiciydi.Kamera açıları iyi kullanılmış.Mutlaka izlemeyen kalmasın..
hilalgokturk
hilalgokturk

29 Ocak 2006 tarihinde eklendi
güzel bir filmdir diye gittik ama arkadasım da ben de çok sıkıldık.çok yanlı davranılmıs ve sonundaki birkac sahne de bu yanlılıgı örtememiş bence.belki dünyada istemesek de çarklar böyle dönüyor ama unutulmamalı ki o çarklar herkes için dönüyor ve bir başladılar mı dişlileri arasında yokolmamak elde değil.evet insanız,evet terörizme karşıyız ancak bir taraf teröristken diğer taraf sütten çıkmış ak kaşık degil,öyle de yansıtılmamalı.bir de film çok uzundu bence o da eksi bir puan
axiyoshi
axiyoshi

30 Ekim 2009 tarihinde eklendi
kaçmaz derim.
obiwan35
obiwan35

21 Ekim 2008 tarihinde eklendi
film güzel ama israil mağdur durumda gösterilmiş
cani457
cani457

3 Eylül 2007 tarihinde eklendi
süperdi ama altyazılı değilde dublajlı olsa süper olacak.
glsmclr
glsmclr

29 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Münich,filistinlilerin agzına bi parmak bal çalan ama filmin genelinde yahudilerin vatanları için her türlü fedakarlıgı yapan gözü kara,insancıl,cesur,ailesine düşkün,ahlaklı vs. kahramanlar oldugu üzerine temellenen bi film.bu durumda yonetmenın samımıyetı uzerıne kafanızda soru ısaretlerı olusuyor.gözümüzün içine sokulan yahudi sempatizanlıgını Spielberg'ün köklerine dayandırmak gerekiyor sanırım.yıne de hakkını vermek lazım uzun ama görsel yonden tatmın edici,mutlaka izlemeli
gulru
gulru

23 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
İzlediğim en iyi tarihi dramlardandı...Ön yargı ya da sempatizanlık duygularının hepsinin bir yana atılmasını sağlamış bence.Özellikle filmde, siyasal olaylar bir yana bunun insanlar üzerindeki etkisini en iyi şekilde anlatıldığına inanıyorum...