tek kelimeyle berbat!!! sinemadan çıkmamak için kendimi zor tuttum!! çok sıradan, çok basit bir film gibime geldi.. anlatmak istediği, vermek istediği mesaj bakımından iyi olabilir belki ama çok çok kötü bir filmdi..
sinemalarda izleme şansım olmamıştı az önce dvd de izledim ve merak ettim acaba izleyenler nasıl yorumda bulunmuşlar diye. bende maalesef yüzde 90lık guruba katılıyorum çok vasat. öyle sinemasal çok iyi alt metni çok derin hikayelerini bir yana bırakalım öncelikle bukadar insan filmle arasında bir bağ kuramıyorsa biryerde bir sorun var demektir. son olarak katılıyorum çok iyi oynanmış.
The new world'dan sonra gittiğim en kötü, en sıkıcı filmdi. Filmde en çok dikkatimi çeken hiç bi fon müziği olmamasıydı.Bence bi filmde müzik de çok önemli, özellikle de bu tür filmlerde müzik olması şart daha çok etki bırakması açısından...Sıkılmak istiyorsanız gidin derim ben...
fragmandan etkilenerek hiçbir yorumu okumadan gttim ve hayal kırıklığı:(film arası verildiğinde uyumak üzereydim ve tamam artık bundan snra çok değişik şeyler olcak dedim,yine de umutluydum ama tam bir fiyaskoydu.Bence bu filmi çekmeleri hata!!