lakhessis
1 değerlendirme
15 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bu güne kadar izlediğim en sıkıcı bir o kadar da en basit filmdi.bir film de bu kadar çok hatanın izleyicinin gözüne gözüne sokulması da şaşırtıcı. kesinlikle tavsiye etmeyeceğim bir filmdir.hatta mümkünse afişine bile bakmayın!
arkadaşlar fim okadar berbet değil iki oyuncuda mükemmel oyunculuk sergilemiş hem öyle süpriz bi sonuda yok bioda iki oyuncu filmi sırtlamış bi örümcek veya kaset gibi beğnmiyenler filmi tekrar izlemenizi öneririm
Arkadaşlar bence berbat bi film,hiç haz almadım ve tavsiye etmiyorum.Güzeldir diye gitmiştim ama o kadar sıkıcıydı ki uyumamamk için kendimi zor tuttum...
Genelde filmlrin kritiklerini okur öyle giderdim sanamaya, böcek te öyle yapmadım sonderece sıkıcı saatler yaşadım. yorgun olmasaydım kendimi salondan dışarı atacaktım.
Şu ana kadar izlediğim en berbat en rezil film.Hayatımdan 120 dkmı bir hiç uğruna çaldı.Bir film ancak bu kadar anlamsız olabilir.Tek kelime ile Rezalet(herşeyiyle)...