Böcek
2,1

wolkiwolki
wolkiwolki

18 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Bug (Böcek) da tıpkı Tape gibi, tek bir mekanda (o mekan bir ev bu filmde) geçen fevkalade sıkıcı bir film. İzlerken kendi kendime 'insanı böyle bir film çekmeye iten dürtü nedir acaba' diye epey sordum kendime...Filmdeki oyunculuk performansları oldukça iyi. İyi oyunculuk performansının bir film için yeterli olmadığının kanıtı aslında Bug. Oyuncular rollerinin hakkını vermiş olsalar da, konu ve anlatım dili kötü ötesi olduğu için film bitene kadar izleyiciye işkence çektiriyor açıkçası (en azından bana çektirdi).Kimseye hiçbir şekilde tavsiye etmeyeceğim nadir filmlerden biri.Ancak şunu söylemeden de geçemeyeceğim:beyazperde.com’daki puanı (şu anda) 5,5 olsa da Imdb’de 6,2’de.İlginç yani...
gfb-eren89
gfb-eren89

21 Kasım 2008 tarihinde eklendi
19 yaşındayım.. şimdiye kadar sinemada izlediğim en berabt film..bu filmin konusu yok arkadaşlar sakın izlemeyin 120 dakkanıza yazık.. onun yerine kan ve çikolata filmini izleyin ben onu çok beğeniyorum :)
dr-onderyel
dr-onderyel

2 Haziran 2007 tarihinde eklendi
filmin arvişinde "paranoya bulaşıcıdır" diye yazıyor,evet gerçekten bulaşıcı,çünkü film okadar vasat,kötüki filmi seyrederken ben bu filme niye zaman ayırdım,paramı niye harcadım diyor ve paranoya oluyorsunuz,puan olarak 1 vermek bile 1 puan alan diğer filmlere bile hakaret olacak,okadar kötüki,film başlığı böcek,ama 2 saatlik film boyunca sadece son 30-45 dakikada böcekelrle ilgili birşeyler izliyorsunuz,filmin %992u sadece aynı odada geçiyor,şuan bile filme nasıl tahamül ettiğime inannamıyorum,10 üzerinde varsa eksi puanlar onları ancak hakediyor,filme gitmemekle kendinize iyilik edin.çok çok çok kötü demek bile bence filmi anlatmaya yetmez.
sani18
sani18

9 Haziran 2007 tarihinde eklendi
tek kelimeyle berbat!!! sinemadan çıkmamak için kendimi zor tuttum!! çok sıradan, çok basit bir film gibime geldi.. anlatmak istediği, vermek istediği mesaj bakımından iyi olabilir belki ama çok çok kötü bir filmdi..
nkumpur
nkumpur

3 Haziran 2007 tarihinde eklendi
hayatımda ızledıgım en kotu fılmdı..ben gerılmek korkmak ıcın gıttım sıkıntıdan patladım...cok sacmaydı konusu bence
aligunes44
aligunes44

5 Haziran 2007 tarihinde eklendi
vasat bir film, filmi seyrederken uyumamak için kendimi zor tutdum.
onur-lokumcu
onur-lokumcu

11 Haziran 2007 tarihinde eklendi
cok ve cok ve cok gereksiz bi film...boşuna geçen zamanınıza yazık
burcukarakurt
burcukarakurt

11 Haziran 2007 tarihinde eklendi
fragmandan etkilenerek hiçbir yorumu okumadan gttim ve hayal kırıklığı:(film arası verildiğinde uyumak üzereydim ve tamam artık bundan snra çok değişik şeyler olcak dedim,yine de umutluydum ama tam bir fiyaskoydu.Bence bu filmi çekmeleri hata!!
ilketeo
ilketeo

19 Haziran 2007 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en kötü filmlerden biriydi.verdiğim 8milyona mı boşuboşuna geçirdiğim 2saate mi acıyayım?
lakhessis
lakhessis

15 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bu güne kadar izlediğim en sıkıcı bir o kadar da en basit filmdi.bir film de bu kadar çok hatanın izleyicinin gözüne gözüne sokulması da şaşırtıcı.
kesinlikle tavsiye etmeyeceğim bir filmdir.hatta mümkünse afişine bile bakmayın!
55sd510
55sd510

11 Haziran 2007 tarihinde eklendi
4 kelimeyle : heyecanla girip somurtarak çıktım...

para ve zamanım bu kadar ucuz değil...